[]

solotravel olarak sırada nereye gideyim?

yaklaşık 5-6 senedir solotravel yapıyorum ve dünyada aşağıdaki ülkelerde bulundum. bunların haricinde mutlaka git dediğiniz bir yer var mıdır? gidip de şaşırdığınız vs.

Avusturya
Belçika
Çek Cumhuriyeti
Almanya
Danimarka
İspanya
Fransa
Macaristan
Endonezya
İtalya
Japonya
Kamboçya
Güney Kore
Malezya
Hollanda
Norveç
Polonya
Sırbistan
İsveç
Singapur
Tayland
Tayvan
Ukrayna
Amerika Birleşik Devletleri

 
hindistanı görmediysen buraların hiçbirini görmüş sayma zaten. ayrıca sri lanka. sri lanka'da bulunan bir birey olarak söylüyorum.


  • ampirikukumil  (21.04.19 22:52:07) 
@xportant

şehirleri ayrı ayrı yazmadım çünkü ülke içindeki kültürde ve insanda fazla bir değişiklik olmuyor. tabi ki ülkedeki tüm şehirleri gezmedim sadece belli başlı olanları.
  • mr.goodcat  (21.04.19 23:04:39) 
guney amerika'dan hic ulke yok, bence rotayi oraya cevirebilirsin biraz. hindistan da guzel olabilir ama manevi olarak epey yorucu bir yer. bir de izlanda, avustralya, yeni zelanda. Ayrica, Irlanda (kuzey ve guney) ve Iskocya.


  • kassiopeia  (21.04.19 23:19:43 ~ 23:20:33) 
Nepal ve Japonya


  • catch the arrow  (21.04.19 23:23:13) 
Açıkçası bana çok saçma gelen bir gezi tipi bu. Xportant a hak veriyordum. Ki bukadar ülke gezmiş birisi için ülke içinde kültürde ve insanda bir değişiklik olmuyor lafı çok sakil duruyor. Üç aydır napolide yaşıyorum daha yeni yeni bazı şeyler kafamda oturdu hala gezmedigim yerler var ki kuzey italyanın buradan kültür ve insan olarak yüz kat farklı olduğunu biliyorum. Sadece barcelona da üç gün geçirip nasıl ispanya tamam diyorsunuz pek anlamadım. Ha evet ülke gezme sayısı kasıyorsanız güney amerika ya da doğu asya takılın.


  • cizgilerebasancocuk  (22.04.19 00:45:52) 
Polonya’da nerelere gittiniz bilmiyorum ama benim 5. gelisim
Ve ilk defa kuzeye ciktim. Oldukca farkli ulkenin geri kalanindan. Tavsiye ederim.

Onun disinda

Litvanya-letonya-estonya-belarus iyi olur. Bu ulkelerde baskentler disinda harika yerler var.

Onun disinda ürdün, hindistan, iran, israil.
Ürdün süper bi yer.
  • kuehles blondes  (22.04.19 08:30:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.