[]

Serçe parmak kirigi

Sabah oğlumun fizik tedavi için kullandığı kalasa çarptım ve ayak serçe parmağım kırıldı. Doktor bey topuğuma basip yuruyebildigim için tam alçıya almayacağını soyledi. Yanındaki parmağa sabitledi ve sargı beziyle sardi. Gün içinde bu sargı bezi iyice bollasti ne yapsam tekrar ben sarsam mı acaba evde? Bu bollasti diye acile gidilir mi bilemedim. Yoksa alçıya alın desem mı ( çocuğu fizik tedaviye götürüyorum onunla da iyice zor olur ağır olur sanki ama boyle de çok ağrıyor). Emziriyorum diye Parol ve minoset dışında bişey alma dedi. Bu küçücük parmak bu kadar ağrır mı arkadaş?

Aranızda başına illa gelen olmuştur. Yüksekte tutma, buz koyma dışında ne yapılabilir? Çocuk küçük mecburen ara ara peşinde geziyorum full yatma şansım yok ondan mı çok ağrıyor ki? Gerçekten 3 hafta sürer mi böyle?


 
Öncelikle geçmiş olsun.
Yandakini atel niyetine sarmış, aynı şekilde sarıp sabitleyebilirsin. Buz olayını sıklaştırabilirsin, örn 2 saatte bir dediyse saat başına çevirebilirsin biraz daha rahatlatır ama dr.la görüşüp minoset plus alabiliyorsanız onu kullanın bu tip ağrılara süper iyi geliyor. Şuan ben de dizimden ameliyat oldum evde yatıştayım onu kullanımıyorum. Kaval kemiğimi kesip tekrar kaynaması için platinle bagladılar alçıya da almadılar bu ilaç sayesinde ağrısız geçiriyorum bu sert müdahaleyi.

  • erty_ksk  (21.04.19 21:22:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.