[]

atasun optik ve orjinal gözlük

atasun da satılan gözlükler orjinal mi? yani adamlar indirimlerde hayvan gibi şiy ediyo ve ister istemez işkilleniyoruz. misal az önce mesaj geldi %50 indirimin üzerine bir de 350 tl üzerine 50, 600 tş üzerine 100 tl indirim yapıyor. başk firmalarda 500 -600 tl ye alabildiğiniz gözlükleri 350 - 400 e alabliyorsunuz. ne ayak?




 
atasun'da satılan markalı gözlüklerin tamamı orijinaldir.


  • kibritsuyu  (19.04.19 15:41:33) 
Bu kadar kurumsal firmalarda sahte gözlük satılmasına kolay kolay müsaade etmezler. Yani Orİjinaldir.


  • himmet dayi  (19.04.19 15:41:41) 
600 liralık gözlüğü takınca gözümde 5 liralık gözlük hissi yaşamıştım atasunda, güvenemiyorum ben açıkçası. sonra 100 tl fazla verdim özel camlı aldım aynı modeli farklı gözlükçüden.


  • hasmetizm 2046  (19.04.19 16:37:40) 
Ben orijinal ve birinci sınıf imitasyonları birlikte sattıklarını duymuştum. Güvenip almadım; ama ne kadar doğru olduğunu bilemem.


  • auroraaurora  (19.04.19 16:56:28) 
rayban almıştım. Belgeler gözlük filan oldukça tatmin edici ve gerçek.

Eğer o kadar sağlam imitasyon yapıyorlarsa saygı duyasım grlfi
  • KaraSakall  (19.04.19 17:15:58) 
cevaplar öyle bir gelmiş ki sanırsın atasun değil de merdiven altı, eminönü pasaj içi optikçilerinden biri konuşuluyor.

atasun kurumsal bir firma, bildiğim kadarıyla da dünyaca ünlü optikçilerden birinin iştiraki. orijinal olmasa o markaların hukuki yaptırımına maruz kalabilirler.

geçen yılki indirimden internet ilk alışveriş indirimi de dahil 300 liraya almıştım 490 tl olan gözlüğü. ürün orijinalliğiyle ilgili şüpheye düşecek bir şey de yaşamadım.
  • guinan  (19.04.19 20:49:39 ~ 21:23:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.