[]

[got] ormanın çocukları hakkında

12000 sene önce ormanın çocukları bir insanın kalbine ejderha camı sokup night king'i yaratıyorlar ama beklediklerinden daha güçlü oldukları için kaçmak zorunda kalıyorlar. (hızlıca geçiyorum buraları)

wallpapers.wallhaven.cc

şimdi şu harita da westeros'ta ortada isle of faces yani yüzler adası diye bir yer var (küçük bir gölün/denizin ortasında) ve ormanın çocuklarının burada yaşadığını biliyoruz. ama bugüne kadar bununla alakalı hiç bir bilgi falan verilmedi bize dizide görmedik hiç neden?

çünkü teorilerden en güçlü olanına göre night king'in derdi insanlarla değil ormanın çocuklarıyla. ve bu adayı gidip hem onlardan kendisini binlerce yıl yalnızlığa mahkum ettikleri için intikam olmak istiyor hem de orada korudukları gücü elde etmek istiyor.

ne olacak onlara? bu sezon görecek miyiz? niye bugüne kadar hiç bilgi verilmedi?

ayrıca haritadan bakarsanız ada kabak gibi bir yerde. bugne kadr kimsenin oraya gitmemiş olma ihtimali de yok, keza çoğu kişi kitapta kısa şekilde orada yeşil canlıların yaşandığının bilindiğini söylüyor

 
valla bence bu tip teorilerin tek muhatabı kitaplar. dizi artık iyice popülizm yapmaya başladı bu kadar derin sorulara cevap olacağını da hiç sanmıyorum.

ayrıca bu tip teoriler de sanki biraz fanlar kendileri çalıp kendileri oynuyor gibi. romanları okuyalı bir kaç sene oldu detay hatırlamıyorum çok fazla ama dediğin gibi -insan kalbine cam batırılma olayına tamam dizide işlendi - bir teoriye referans olacak bir şey hatırlamıyorum romanlarda.

benim de aklımda kaldığı kadarıyla ormanın çocukları insanlar yayıldıkça kuzeye çekildiler. öyle westerosun tam ortasında, kral toprakları gibi kalabalık ve işlek biryerin dibinde saklanmaları çok saçma. seyirci ebenizin örekesi der.

yani ben derim en azından.
  • issiz karga  (19.04.19 15:24:07 ~ 15:36:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.