[]

bu telefon alınır mı

lenovo p2.

şimdi:
-çok sık kamp yapan-şebeke dışına çıkan biriyim.
-kamerayı hemen hemen hiç kullanmam zerre önemi yok
-işlemci, ekran, ram hiç anlamam. hiç önemi yok.
-uygulama vb. kullanmam. şişme derdi olmaz -sanırım-

telefondan iki beklentim var: clash of clans çalıştırsın. ve şarjı at gibi gitsin. arada da bluetooth dan müzik yeterli.

bakınca lenovo p2 benim için biçilmiş kaftan sıfırını 1700 civarına alabiliyorum. sürekli powerbank taşımak bir de onunla uğraşmak cazip gelmiyor. yine de fazla mı eski veya benzer at şarjlı telefon tavsiyesi varsa dinlerim.

 
Çok eski bir telefon kesinlikle alınmaz. Asus max pro m1 diye bir telefon var o daha mantıklı. Redmi note 7 ya da mate 20 lite da olabilir.


  • signore  (19.04.19 13:02:47) 
asus pil ömrü iyiymiş teşekkür ederim, bakıyorum ona.


  • unabomber  (19.04.19 13:09:38) 
Yaklasik bir haftadir kullaniyorum ama cok memnunum bir de samsung m20 ye baksaniz.


  • allah yazdiysa bozsun  (19.04.19 13:20:30) 
P2 eskidi, batarya için üretilmiş telefonlar var onlara bakın. M20 de fena değil. Xiaomi mi max 2-3 de olur.
Şuradaki test sonucları fikir verir:
www.gsmarena.com
  • karacigerim vur kadehlere  (19.04.19 13:36:02) 
bu yazı p2 den yazılıyor :) tüm gün wifi- bluetooth-gps açık, sabahtan akşama kadar manitayla mesajlaşma-konuşma, boş zamanlarda fb, ig, telefonda kurulu 95 app yine de 2 gün çok rahat çıkarıyor. azalttığımda özellikle manita öncesi ve akıllı bilekliği almadan önce çok defa 4 5 günü gördüm. sabah 6 da şarjdan çıkardım, saat şu an 14 manitayla iki saat telden kalanında da mesajlaşma ama yine de şarj 87 :)


  • bidakikanizialicam  (19.04.19 13:53:08) 
@kvk o listede de birinci lenovo p2. o yüzden aklım onda işte. kaç senelik telefon ama ekran süresinde rakipsiz hala. neden kamerası olmayan, ekranı basit bataryası hayvani akıllı telefon yapmıyorlar ki?

@ayb güzel ama biraz büyük. teşekkür ederim yinede.

@bda biliyorum hacı. yaklaşan olmadı daha.
  • unabomber  (19.04.19 13:57:21 ~ 13:59:17) 
samsung m20 bataryası bayağı iyi. Huawei m20 lite'da oyun ve batarya testlerinde iyi puanlar veriyor. İkisini düşünebilirsin p2 çok eski.


  • ayin yazari  (19.04.19 14:22:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.