[]

VR sahibi olan var mı?

varsa markası modeli nedir? memnun musunuz? hangisini almak daha avantajlı olur mesela şu anda?

sadece gözlükten ibaret olan, cep telefonu ile kullanılanları kastetmiyorum. ciddi ciddi kendi oyunları olan, daha prof. modelleri kastediyorum.


 
HTC Vive baya iyi bir cihaz ama boş bir alana, düzgün ekran kartlı bir bilgisayara da ihtiyacın var. (GTX 1070-1080 ve üstü gibi!) Ben birkaç kere VR kafeye gidip oynadım bunu. Kablo muhabbeti de sıkıntı, orada tavandan bi mekanizmayla halletmişlerdi mesela. Evde ofiste zor olabilir.

PS4 Pro ile Playstation VR olayı iyi olabilir. Daha ucuz ve sorunsuzdur herhalde ama Vive'daki gibi hareket olayı yok. Ayrıca bunda PS4'e çıkan şeylerle kısıtlısın, diğerinde Steam'de çok daha fazla şey vardı.

Tak-çalıştır kafası için PS4'ünkü daha iyidir ama bence.
(çözünürlükler hala yetersiz. Ama Vive rahatsız etmemişti. Bir oturuşta 40-50dk sorunsuz oynadım)
  • nhk ni youkosu  (18.04.19 23:25:36 ~ 23:26:07) 
cep telefonu ile kullanılanları istememişsiniz ama ben yine de merak edenler için söyleyeyim. samsung gear vr kullanıyorum s7 ile birlikte. hem de oldukça fazla kullanıyorum. elbette ki görüntüler pc'ye takılanlar kadar iyi değil ama beni memnun ediyor. diğerlerindeki pc'ye bağlılık beni hiç sarmıyor. telefonla daha özgürsünüz.


  • 0203  (19.04.19 09:21:28) 
HTC Vive kadar aşmış bir alet görmedim. Ama nhk'nin dediği gibi çok üst düzey bilgisayar + alan lazım ve kablo durumu çok sıkıntı. Eğer fiyat önemli değil derseniz Vive.

Video vs tarzı eğlenceler için telefonu koyduklarınız da bence çok güzel. Bobo VR Z4 kullanıyorum, telefon ekranım 5.5 inc ve 2560 x 1440 olduğu için gayet güzel performansı var.
  • awareim  (19.04.19 15:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.