[]

gelin saci ve makyaji

normalde makyaj yapan biri degilim hatta birkac ay once tamamen biraktim makyaj yapmayi diyebilirim. sadece ozel gunlerde hafif bir makyaj yapiyorum. saclarim da kisa sayilir, omuzlarimin 1 parmak ustunde toplamaya kalktigimda alt kisimlar hala toplanmiyor mesela.

evet bu ön bilgiden sonra sorularima geciyorum, uzun bir duvak takmayacagim daha cok kafes/kep/vualet olarak adlandirilan tipte bir duvak dusunuyorum. bununla birlikte nasil bir sac dusunmeliyim bilemiyorum. gelin basi denilen ucubik olusumdan mumkun oldugunca uzak nasil bir sac yaptirmaliyim?

ikinci sorum da su, dedigim gibi fazla makyaj yapan biri olmadim hic yani 33 yasindayim hayatimda hic fondotenim olmadi oyle soyliyim. nasil bi makyaj yaptirmaliyim bilmiyorum. hafif dursun bagirmasin ama guzel gorunsun, sacla kiyafetle butunlesebilsin istiyorum. misal kuaforde makyaj yaptirmaya emin olamiyorum cunku korkunc makyaj yapanlari var biliyorum ve herhangi bir kuaforle sac kestirmek disinda isim olmadigi icin iyidir/kotudur ayrimi da yapamiyorum. ayrica sac-duvak-makyaj uclusu yapildiginda nasil duracak kestiremiyorum. kafamda net bi figur olmadigindan hic fikir de yurutemiyorum :( butce cok kisitli degil, istedigim gibi olacaksa maddiyattan kacinmayacagim.

fikir, oneri, tecrube... hepsine acigim. cok tesekkurler.

 
Mac'te özel günler için makyaj yapılıyor; ücret dahilinde makyaj malzemeleri de satın alıyorsunuz. Bir kuzenim tam sizin dediğiniz gibi bir makyaj istemişti, orda yaptırdı; gayet de güzel oldu. Şubelerle bir görüşün isterseniz.

Bunun dışında sac ve makyaj için daha önceden prova yaptırabilirsiniz. Boylelikle nasıl olduğunu gorursunuz, düğün günü sürpriz yasamazsiniz.
  • fraise  (18.04.19 21:33:56) 
Bir arkadaşım var dizilerde vs çalışıyor iyi de makyaj yapıyor istersen yapabilir.


  • guzellige inancimi sarsan simgeler var  (19.04.19 00:17:09) 
Makyaj yaptirin mutlaka resimlerde gercekten guzel cikiyor. Dogal mat pembe tonlarinda far, guzel bir goz kalemi, dogal duran takma kirpik ve rimel guzel olur.

O gordugunuz korkunclu makyajlar genelde asiri simli far ve allik kullanan keko kuaforlerden kaynaklaniyor. Bir de dogal dugun makyaji tarzi bir sey yazip internetten resim bulup yaptiracaginiz kisiye gosterebilirsiniz. Mac, bobbi brown, uygun fiyatli maybelline sanirim fit me tarzi fondotenler kotu durmuyor kesinlikle.
  • kassiopeia  (19.04.19 00:49:55) 
Instagram Melis ilkkilic bir göz atın. Saç için de Vedat kozgul. Allah mesut etsin


  • oligomer  (19.04.19 01:22:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.