[]

temiz bira şişesi nasıl bulurum?

selam,

40-50 tane temiz bira şişesini nasıl bulabilirim?

direkt gidip satın alabileceğim yer yok mu?

tekelden içine izmarit atılmış şişe almak istemiyorum. her gün onlarca bira içip kendim şişe biriktirmem de zor.

teşekkürler.

 
butikbira kendi sitesinde satıyor. fakat pahalı.


  • kablelvuku  (18.04.19 11:32:02) 
İçine izmarit atılmamış dahi olsa, içindeki bira kalıntısı kuruyup küfleniyor, onu şişe dibinden sökmek çok zor oluyor. Onun için günlük tüketilmiş şişe bulup içi kurumadan yıkaman uygun olur. Tavsiyem sirkülasyonu fazla olan, bar, cafe türü bir yer bulup oradan alman ve evde şişe dağınıklığı pek hoş olmadığı için kasasıyla beraber alman. Kasasıyla beraber alacaksan da tümünün aynı marka olmasına dikkat et.


  • Mirket  (18.04.19 11:43:02) 
@kablelvuku, ben de gördüm de pahalı geldi aynen.

barlarla konuşmak mantıklı.
  • bir ileti paylastim  (18.04.19 11:47:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.