[]

Kum havuzu olan yerler

Merhaba İstanbul Avrupa yakasında mümkünse Bahcelievler yakınlarında 3 yaşındaki oğlumun oynayabilecegi temiz kum havuzu var mı? Oğlum yakın zamanda çok ciddi bir rahatsızlık gecirdi ve fizyoterapist kum havuzunda yürümesini önerdi. Hatta yürüyecek farkli zeminlere de ihtiyacımız var evde ne tür zeminler hazırlayabilirim?




 
Axis AVM Bayrampaşa, 2. katta var. Çok büyük değil. Ama sakin oluyor. Yürümesi daha kolay olabilir.


  • birdenbire  (18.04.19 08:52:14) 
Gecmis olsun. Kum havuzu mu dedi kum zemin mi dedi? Cunku istanbudaki kum plajlara gidebilirsiniz.


  • kuehles blondes  (18.04.19 08:52:52) 
Sevgili kuehles aslında ikisini de söyledi ama hava henüz soğuk kum plajlarda malum, temiz bulmak zor bir de çıplak ayak yürümek zorunda ( çakıl olur cam olur vs vs) diye kum havuzunu düşündük.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (18.04.19 09:55:14) 
sisme misafir yatagi alin, onun ustunde yurumeye calissin. bir de tutunmasi icin ip geresiniz yukardan. ya da esnizle ipin iki ucundan tutarsiniz. cocuk da ipten destek alip yurur.


  • jimicik  (18.04.19 11:26:42) 
Soguk kumdan bir sey olmaz, cocuk ayagi da usumez yani. ama isletmeli bir plaja giderseniz (sile, riva...) sorun olacagini sanmiyorum cunku sonucta insanlar da denize giriyorlar oralardan ciplak ayakla :)

En kotu yaz gelince gecersiniz zaten plajlardaki kumlara. Gecmis olsun tekrar.
  • kuehles blondes  (18.04.19 13:28:04) 
Star city de vardı sizede yakın


  • Neyazayım  (18.04.19 22:43:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.