[]

6 aylık bebekle tatil?

gencolar nasıl yapalım nasıl edelim bilemedik, bebek dostu bol yıldızlı otellerimiz mi yoksa hala bol gezmeceli roadtrip kafasında butik otellerde tatili geçirmek mi?

önerinize göre, yer, rota ve otel tavsiyesi varsa alabilirim?

sağolun.

 
Valla hocam butik de olsa, beş yıldızlı da olsa otelde çocuk sorun oluyor. Ağlıyor yan odalardan şikayet geliyor. Yemeğe iniyorsunuz masada durmaz, enerjiyi atamaz vs. Biz çadır kurmuştuk. Hem hep gözümüzün önünde, hem toprakta kumsalda her an enerjiyi attı. Denize girdi. Hep bize ait geniş bir alan olduğu için çocuk özgür oldu. Yorulduğu için yemeğe itiraz etmedi vs. vs.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (17.04.19 14:35:51) 
@deveyi diken

6 aylık bebek ile mi çadır kurdunuz?
  • emfuzi  (17.04.19 15:00:15) 
6 aylık bebek oturamaz bile, ya da daha yeni oturmaya başlamıştır.
Sen o tatili kayinvalidelerle planla en rahat tatilin olsun

  • wolfg  (17.04.19 15:06:58) 
@emfuzi, evet tam 6 aylıktı çadır kurduğumuzda. Fakat şöyle bir şey, kalkıp kmlerce uzağa gitmedik. Olası bir sorunda her yere yakın olmak için istanbulun hemen ucundaki yerleri tercih ettik.

Siz zaten çadıerın önünde oturuyorsunuz. Çocuğun keşfedeceği birçok şey oluyor. Salıyorsunuz emekleye emekleye takılıyor. Göz önünden de ayrılmamış oluyor.

Biz hiç sorun yaşamadık o yüzden.

Masrafımız bile olmamıştı 2-3 günlüğüne gittiğimiz için.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (17.04.19 15:17:52) 
mutlaka merkeze yakın bir otel olsun bol yıldızlı oteller maalesef bebekler için bol yıldızlı olmuyor tamamen hikaye.

size daha önce gidip memnun kaldıgım bir yer tavsiye edebilirim.
www.kucukoteller.com.tr

bebeğim 5. ayını yeni bitirmişti
  • heee  (17.04.19 15:21:04) 
Gittiğiniz yere ve sezona bağlı. Önceliğiniz hijyen olsun. Diğer türlü de yeme içme meyve mama vb hemen ulaşabileceğiniz güzel otel olsun. Bu konu da en memnun kaldığımız limak lara oldu. Bebek çocuk imkanları menüsü çalışanları diğerlerine göre daha iyi temiz kaliteli. Merkeze uzak hijyen sıkıntılı yemek sıkıntılı bir yerde kalmayın.
Güneş kremi seçmeniz de çok önemli. Çocuğu da susuz bırakmayın.

  • intihar etsem de kendime gelsem  (17.04.19 21:27:22) 
Biz airbnb den ev tuttuk. Tam 6 aylıktı. Mamasını da kendim hazırladım. Kocaman ev emekledi de. Asiri rahat ettik tek odaya tıkılıp kalmaktansa tavsiye ederim.


  • kafanguzelolmus  (17.04.19 22:34:59) 
6 aylık bebekle her plan rahat olur. ister butik otel olsun, ister 5 yıldızlı olsun. ne olursa olsun, sıkıntı olmaz.

benim önerim uyku düzeninin bozulması ihtimaline karşı hersey dahil bir otele gitmeniz, her saat hazır yemek olması insanı rahatlatıyor.
  • babilbaligi  (18.04.19 09:11:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.