[]

Seçiminin iptali için uğraşan kişiler kendini kurtarmaya mı çalışıyor?

Benim gözlemim yukarıdaki sorudaki gibi. İstanbul il başkanı Bayram Şenocak ve genel başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz dan başka bu durumu zorlayan yok gibi gözlemledim. Katılıyor musunuz?




 
Yok yanlisin var. berat albayrak ekibi ve desteklenen cemaat ve vakiflarin bagli oldu sirketler de var. sevim sonrasi ihale yapip yalan yanlis ihale alan kisileri listele.

Hah iste onlar istemiyor secimin bu halini. Daha net bi ispat aramaya da hic gerek gormuyorum.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (17.04.19 11:22:49) 
Bu işlerin başında damat bey geliyor. İstanbul adaylarının çoğunu o belirledi diye bir söylenti kulağıma geldi. İstanbul il başkanı kankisi. Hatta Binali beyi bile aday olarak istememiş ama ısrarlara dayanamamış.


  • teknikekip  (17.04.19 11:27:11) 
ali ihsan secim kaybi sonrasi kapi onune koyulacak ilk kisi, reeis bunu tokat manyagi yapacak, malum parti bu secim sonrasi buna gorev verdi, gorevi de "ne yapip et, bu secimi bize kazandir" tabi kaybedince en cok tirmalayan bu oldu, dayak arsizi da bu olacak :) hadi reis, damada bir buna iki...


  • exlibris  (17.04.19 11:27:31) 
şimdi Istanbul'da seçimler kaybedilince fatura kime kesilir? Binali Bey'e fatura kesecek halleri yok, adam 25 senedir ağa ne dediyse yaptı. e dolayısıyla fatura il başkanı ve yönetimine kesilecek. bunlar belki kripto fetöcü bile ilan edilebilir, geçmişte örnekleri yok mu?

bunlar da sürekli gündemde kalarak ağa'nın gözüne girmeye çalışıyorlar. en azından faturayı küçültmek ya da kendilerinden sektirip başkasına yönlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

mesela Binali Bey neredeyse 15 Gün hiç açıklama yapmadı. Çok da umrunda değil çünkü, adam zaten gelebileceği en üst noktaya geldiğinin farkında. dediğin kişiler pek öyle değil.
  • babilbaligi  (17.04.19 11:31:01) 
Berat Albayrak ve Pelikancılar da var.

Evet kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. Bütün vakıftır cemaattir dernektir AKPnin yan ve alt kuruluşlarını belediye bütçeleri destekliyor.

Binaliyi bile istememişti, hatta Binalinin istediği adayları koymadılar filan. O derece nüfuzluydu. Şimdi seçim kaybedilince Fatura haliyle bunlara kesilecek. O yüzden evet, infaz korkusu
  • KaraSakall  (17.04.19 11:32:48) 
Rte'den habersiz yaprak kımıldamaz.
Adamı hala taniyamadiniz mi.
Emir yüksek yerden geliyor alttaki palyaçolar da liyakatsiz oldukları için panik yapıyorlar.
sonuçta erdoğan megaloman olduğu için hata bende demez, siz beceremediniz der.
  • prizmatik  (17.04.19 11:37:08 ~ 11:55:11) 
Peki İstanbul seçimleri iptal edilecek mi?


  • mikahakkinen  (17.04.19 11:41:50) 
Muhalefetteki dirençe bağlı.


  • KaraSakall  (17.04.19 11:45:50) 
Reis yüzünü eskitmemek için fazla bu işlere girmiyor. Binali bey de karizmayı zaten çizdi, o da hiç girmiyor bu konuya, son basın toplantısı ise tam rezaletti. İşler böyle giderse muhtemelen il başkanı ve istanbul teşkilatı seneye ülkeden kaçmak zorunda kalır.


  • roket adam  (17.04.19 12:42:52) 
Abi pelikan damat bey falan yok ya, cahil değilsiniz aptal değilsiniz okumuş görmüş geçirmiş adamlarsınız hala bu muhabbetlere nasıl inanıyorsunuz.

yok öyle bir şey, bunlar tasmalarını tutan adam izin vermeden çişe gidemez çişe. Tasmalarını tutan adam ise yenilgi üzerine çok konuşmayayım, seçmenden bıkkınlık tepkisi alırım falan diye bu herifleri çıkartıp konuşturuyor işte.

Pelikanı geç bunlar güvercin bile olamaz.
  • eazy  (17.04.19 12:48:32) 
AKP tek parça monoblok bir yapı değil. Parti içinde güç odakları, birbiriyle yarışan kişiler var. Parti içi iktidar blokları var. Bu bloklardan biri berat diğeri soylu bir diğeri bilal. Muhalif bloklar da var, davutoğlu, gül filan.

Tayyip zeki ve markavyelist bir adam. hiç bir blok'a sınırsız güç vermediği gibi çok güçlenmesinler diye kendi aralarında kapışmalarına ses çıkartmaz. İşine geldiğinde biraz törpüler. veya sular.

Ki dediklerimiz bu adamlar tayyibe rağmen yapıyor değil. o noktayı kaçırmış arkadaş. Tayyip izin veriyor tabiki, destekliyor da. ama bizzat elini mevzuya atmıyor. baktı halledemeyecekler, masaya yumruğu vurur bu beceriksiz kadroyu tasfiye eder, mevzuyu kendi halleder veya soylu ekibine bırakır.

Olay o yüzden kopuyor zaten.
  • KaraSakall  (17.04.19 13:26:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.