[]

Yarın mazbata verilecek muabbeti nerden cıktı

Olm böyle heyecanlandırıp heyecanlandırıp piç gibi ortada bırakmayın bzi ya




 
en son 14 kesin veriliş tarihi deyip kandırdılar bizi, bekliyoruz hala. dedikodudan ibaret


  • avatar is back  (16.04.19 22:49:07) 
bu akşam 15 dakka haberlere bakayım dedim.

seçimler iptal olacak , fetonunu oyunu bunlar tarzında açıklamalar yaptı akepeliler.

böyle böyle hazırlıyolar milleti işte, seçimlerin iptal olacağına

hatta ysk ya dilekçe verdik diye açıklama yaptılar, işte fetönün oyunu, organize işler vb bu usulsüzlük varken mazbata vermeyin diye. alenen açıkladılar.
  • killerbee  (16.04.19 22:54:08 ~ 23:03:15) 
olağan süre içinde yapılan son itiraz maltepe içindi. yani son sayımlar yapılıyor. usulen maltepe sonuçlanınca mazbata verilmesi gerekiyor. mazbata verildikten sonra akepe olağan üstü itirazla seçim tekrarı isteyecek. sanırım böyleydi. usul, hak, hukuk bırakmadılar.


  • scudman1  (16.04.19 23:50:51) 
mazbata falan vermeyecekler karar çıkmadan. sürekli gazlıorlar ancak olmuyor.


  • mikahakkinen  (17.04.19 08:58:19) 
Birleştirme tutanakları bitince seçilen başkana mazbatanın verilmesi gerekiyordu. Ancak iptal oyları sayalım, şu ilçeleri yeniden sayalım diye diye işi uzattılar. En son maltepe vardı, oranın yeniden sayımı da dün gece bitti. Halen İmamoğlu önde.

Bugün mazbata verilmesi beklentisi buradan geliyor. Top artık YSK'da:

* Ya, buyur mazbata diyecek
* ya seçimleri iptal edecek.
* Ya da önce mazbata verip, sonra iptal edecek.


.
  • kartallar yuksek ucar  (17.04.19 09:50:56 ~ 09:51:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.