[]

Yanlislik bu olayin neresinde?

Hata bende mi merak ediyorum.

Ben cozemedim arkadaslar. Sizlere de danisayim. Erkek arkadasimla birlikte yasiyor gibiyiz. Ben haftada bir bazen 2 haftada bir kendi evime giderim. Bu hafta da amcamlar bize gelecek, biz icecegiz dedi. Ben de evime giderim o zaman dedim. Bana kalabilirsin diyor ama 3 tane erkek iciyor ki ben alkol kullanmiyorum, aralarinda ne isim var. Kaldi ki hazzetmem pek onlardan. Aksam oldu, isten ciktigi saatler, ne yapiyorsun diyorum, etilere gidiyorum diyor? Bir telefon varmis-ki yeni telefon aldi- ona bakacakmis. Bir sey sormaya da cekiniyorum. Cunku patliyor ben size hesap mi verecegim diye. Istiyor ki sadece soylemek istedigi kadarini soylesin o. Biz bir sey sormayalim.
Neyse aradan bir saat gecti, mesaj attim ne yapiyorsun diye. Yeni eve donuyor. Bir saat boyunca hangi telefona bakti hic bilmiyorum. Ben de ilginc dedim. Cevap aynen şöyle: "zaten kac gunde bir gidiyorsun, onda da darliyorsun. Insanin burnundan getiriyorun, neden boyle yapiyorsun?
Simdi ben merak ediyorum, beraber yasadigim, evlenmeyi dusundugum adama ben boyle sorular soramayacak miyim? Bunlar cok "darlama" sorulari mi?

 
darlıyorsun bence de.

yani bunu çok yaptığın belli bari 2 gün rahat bırak.
  • killerbee  (16.04.19 22:27:45) 
Bana da darliyorsun gibi geldi. Eve dönüyorum diyen birine ilginç demek aslinda bi anlamda tribe hazir durmak gibi sanki. Hani doğru söyle neredeydin o kadar zaman, sana inanmiyorum, imasi var gibi.

Ek: bana biri zaten birkaç günde bir gidiyorsun onda da darliyorsun deseydi iliskimi devam ettirmezdim ben.

Edit: birde erkek tarafi anlattigin gibiyse sanki zaten pek anlaşamiyormuşsunuz gibi:/ Bu kadar kararsiz kaldigin bir iliski sanki çok da evlilige gitmiyor:/
  • Amaranta ursula  (16.04.19 22:32:56 ~ 22:39:24) 
Soru sormaya çekindiğin adamla neden evlenmeyi planlıyorsun?


  • cemallamec  (16.04.19 22:34:42) 
"Cunku patliyor ben size hesap mi verecegim diye... Biz bir sey sormayalim."
burdaki siz biz kim?

  • pilav  (16.04.19 22:36:46) 
darlamışsın +1 eve dönen adama ilginç demen darlamadır.
ancak adama soru sormaya çekiniyorsan seni tersliyorsa sana cevap vermiyosa olmaz o iş yol yakınken ayrıl +1

  • basond  (16.04.19 22:36:52) 
darlama adamı. o senin evcil hayvanın değil.


  • paudi  (16.04.19 22:41:32) 
Etiler’e gitmiş, telefona bakmış, eve dönüyor tüm bunlar 1 saatte oluyor ve sen ilginç diyorsun? Darlamışsın.

Ama o da kaç günde 1 gidiyorsun insanın burnundan getiriyorsun diyerek öküzlük etmiş,

Darlamışsın ama kırılmakta haklısın.

Artı tavsiye bir kadın olarak, özgür ol. Hep ona bağlı kalma. Evine daha çok git, Kendi sosyal çevrenle daha çok takıl. Bağımsız ama sevgilisi olan bir kadın ol. Sevgiler,
  • medre  (16.04.19 22:58:41) 
Sen biraz darlamışsın evet ama o da “zaten kac gunde bir gidiyorsun” gibi bir cümle kurmuş. Bence ayrılın.


  • aquarium  (16.04.19 22:59:50) 
yaptığı her şeyin dakika dakika hesabını vermek zorunda hissettiriyorsan evet, darlıyorsun. koskoca günün 1 saati nerede olduğunu bilmemek tam olarak ne açıdan sorun senin için? yalancı biri mi, seni aldatma potansiyelini mi görüyorsun? kendince haklı sebeplerin varsa dök içini adama. buna rağmen parlıyorsa sana saygı duymuyor demektir. öte yandan sen sırf "ne yaptığını bilmek istiyorum" diye soruyorsan darlıyorsun evet. parlamasının sebebi cidden darlaman olabileceği için biz uzaktan ne desek boş.

o sürede herhangi bir şey yapmış olabilir, ne önemi var ki? seni aldattığını, suç işlediğini düşünmüyorsan sorun etmemelisin bunu. sen bu soruyu sormamış olsan belki ertesi gün "dün telefon bakmaya gittim ya, orada liseden arkadaşları gördüm daldık sohbete" diye konudan bahsedecek. sen böyle yaptıkça ters tepiyor.
  • Jux  (16.04.19 23:01:07) 
Şimdiden böyle yapan evlenince döverde.


  • kirmizipilotkalem  (16.04.19 23:06:08) 
Yazdıklarından çıkardığım kadarıyla erkek arkadaşın hakkında asabi, sinirli, sürekli sinirlenen ve bağırmaktan çekinmeyen bir imaj çizildi zihnimde. Eğer buna yakın bir profildeyse sen haklısın ve evliliği tekrar gözden geçirmek daha mantıklı zira bir adım ötesinde şiddet uygulayacakmış gibi bir izlenim verdi; ama bu profilde birisi değilse, genel olarak ilgili ve hoşgörülüyse son zamanlarda daraldığını düşünmüş olmasında da o haklı. Ama evlenme söz konusuysa zaten aranızda sürekli böyle soğukluklar olmamalı, kafa uyumu olmalı diye düşünüyorum


  • siyah giyen adam  (16.04.19 23:08:07 ~ 23:10:35) 
Bence erkek arkadaaşın problemli.
Yazdıklarında herkes başka şeye takılmış, ben başka şeye.

  • oldumusimdi  (16.04.19 23:48:20) 
ha bu arada bahsettiğiniz adamla evlenmeyi düşünmek aptallıktan başka bişi değil. Ama umurunuzdda olmayacak bu söylediğim


  • oldumusimdi  (16.04.19 23:52:12) 
yaptığı çok ayıp. ayrıca böyle adamla evlenilmez de madem beraber yaşıyorsunuz neden boşu boşuna kira veriyorsun yahu :) zaten öğretmen maaşı alıyorsun, kuş kadar bir şey..


  • hocam  (17.04.19 00:01:36) 
Boyle bir adamla evlenmeyi dusunmek aptallik +1 daha saglikli iletisim kuramiyorsunuz


  • kassiopeia  (17.04.19 00:17:32) 
Avatar is back gibi düşünüyorum ben de. Darlama yok, merak edip soranilirsin. Ama evlenmeyi tekrar düşün bence de. Bu kadar asabiyet normal değil. Ayrıca kaç günde bir gidiyorsun zaten demesi öküzlük. Genel tavrı da aynı öküzlük düzeyinde gibi geldi bana.


  • Mossy  (17.04.19 01:07:20) 
Arkadaşlar hiç boşuna konuşmayın.
Bu kız bu adamla evlenecek.
Sonra eşim küfürlü konuşuyor ne yapabilirim, eşim şiddet uyguluyor ne yapabilirim, eşim benle hiç ilgilenmiyor ne yapabilirim, eşim beni aldatıyor mu diye duyurular açacak. Boşan dediğimizde de seviyorum ama diyecek. Hatta o da beni seviyor diyecek. Sevdiği icin küfrrediyor dövüyor diyecek. Üç gün sonra bu arkadaşımız sevgilimle bi kaçamak düşünüyoruz nereye gitsek diye duyuru da açacak. Bir güzel söze bakacak tav olması.
  • trgydl  (17.04.19 08:11:33) 
trgydl ve pilav'a katılıyorum. O kadar abartılacak bi durum yok, gayet normal sorular sormuşsun bence.


  • roket adam  (17.04.19 10:53:25) 
Eve gidiyorum demis adam ilginc diye trip yapmissin. Yahu adam eve gidiyor ilginc olan ne? Yani bu insan gidip etilerde telefon bakamaz mi ciddi ciddi? Ilginc yerine aa tamam dikkat et kendine desen olmaz mi?


  • Boris  (17.04.19 10:57:44) 
medre + 1

Aklınızda hep o var gibi, o sebeple soruyor, merak ediyorsunuz. Yapmayın. 1 saat önce aradığın adam tekrar aranmaz, üzerine ilginç denmez. Ben demem.
O adamdan başka da bir sosyal hayatınız olsun. Kaldırmayın böyle adamların bir taraflarını. Siz üzerine bu kadar düşünce "giderim var" sanıyor.
  • SiyamkedisiZorro  (17.04.19 12:08:28) 
bırak evleneceğin kişiyi ben annem günde 1 "ne yaptın?" yazıyor ona darlanıyorum. Bi rahat bırak cidden. Kıskanıyorsan, başkası ile fındık kırar gibi görüyorsan, zaten o bıraktığın 1 saatte yapacak kadar açsa senden uzak olsun.


  • lcha  (17.04.19 12:09:36) 
soru sormaya bile korktuğun çekindiğin biri ileride seni dövebilir. bunu goygoy veya eğlence için yazmıyorum. gerçekten öyle.

sorduğun şeyde de cidden pek büyük bir yanlış yok . roket adam artı 1
  • charlotte blanc  (21.04.19 12:12:46) 
tum cevaplari okumadim, ben de size hesap mi vericem'deki size takildim, o siz kim?

ayrica soru soramadigim adamla evlenmeyi aklimin ucundan gecirmem, yukarida bu yondeki tum cevaplara +1 diyorum.
  • in vino veritas  (21.04.19 12:46:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.