[]

WhatsApp iş grupları

İş dolayısıyla kaç adet WhatsApp grubuna dahilsiniz?
Akıl sağlığınızı nasıl koruyorsunuz?
Bu grupların anksiyeteye sebep olması normal değil mi?
Akşama ne içiyorsunuz? (2 sarışın, 2 kırmızı)

 
3.

ilgili whatsapp grupları şirket hattımda. mesai saatleri dışında nadiren bakarım. bu yüzden sinirlerim bozulmuyor.

bilmiyorum. öğrenci velisi gruplarından iyidir diye düşünüyorum.

gece iyi bir uykuya ihtiyacım var, 1-2 bira yardımcı olabilir.
  • zgrydn  (16.04.19 18:52:06) 
1- 4 Tane, bu da birimlere ayrılmış haliyle. Behzat Ç.'ye bağladım zaten şu sıra bana yazılanları dahi okumuyorum, sonradan ''gruba yazmıştık ama'' diyenleri ''arasaydınız'' diye azarlıyorum. Bi' gün pis döverler beni.
2-Akıl sağlığı konusunda, ''bulanık mantık'' var zaten bende. Kendisi öyle çok da korunması gereken pozisyonda değil. 2.2-Eskiden işle ilgili olayları çok ayrıntılı irdeler, refleks vermeye çalışırdım sonra baktım ki ''iş'' öyle birşey değilmiş, ben kendi kendimi yiyormuşum. Eskiden Çok çalış-iyi yaşa fikrimi düze düze geliştirdiler o yüzden bir süre önce ''düzen'' adamına oradan da ''kendi düzenini kuran'' adam pozisyonuna evrildim. Yakında proje biter zaten, o zamana kadar aklıma oynayan birşey olmaz herhalde
3-Başlangıçta normal, tecrübeyle değil.
4-Yeşil Çay ve Su
  • mete kudur  (16.04.19 18:54:42 ~ 19:08:45) 
Hiç (bizim lab'ın bir whatsapp grubu var ama orada iş konuşmuyoruz)

Whatsapp'tan iş isteyenleri engelledim, whatsapp kullanmıyorum mail atın diyorum :) tabi ben fabrikada değilken whatsapp'tan ulaşması gerekenler de var mesela fotograf atmaları gerekiyor, onlar engelli değil, ama onlar da mümkün olduğunca whatsapp'tan ulaşmıyorlar zaten arıyorlar.

Bilmiyorum

Rakı
  • pati  (16.04.19 18:56:47) 
0.


  • battal gemalmaz  (16.04.19 19:20:01) 
Önceki işimde 2 tane vardı şimdi ise 5 taneye girdim. Görev dağılımları netleştikçe bu sayı daha da artacak :/
Şirket bir de şaka gibi deck phone veriyor. Ama tüm mevzu vatzap üzerinden ilerliyor.
Akıl sağlığımı tehdit etmiyor şu an için.
Ama anksiyeteye sebep olması noktasında hemfikirim.

Akşama su içiyorum, içkiyi 1.5 aydır bıraktım :))
  • bokmuhendisi  (16.04.19 19:56:43) 
1 ama sessize almış durumdayım


  • cemallamec  (16.04.19 20:05:43) 
Telefon yıllardır sessizde..hiç grup yok msj sesi bile iğrenç bişi


  • photo85  (16.04.19 21:02:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.