[]

geri kafalılık mı?

Bu takılma olayları falan çok saçma ve iğrenç geliyor bana, o onla takılmış pelin onlarla takılmış orçunla takılacakmışta orhun abideleriyle takılmış falan.

Ben hala bir sevgilim olur onla beraber olurum severim sevilirim kafasındayım.

kim moda etti lan bu takılmayı?

öhöm soru aslında geri kafalı mıyım evet.

 
Sen sevmek sevilmek ile bu olayı ifa etmek istersin.
Başkası ifa etmek istediği için ifa eder.
Herkesin işine kimse karışamaz. Eyyorlamam bu kadar. xd
  • helena  (16.04.19 18:46:43) 
bunu seçip seçmemek tercih meselesi, sadece takılmamayı seçmek seni geri kafalı yapmaz. ama diğer insanların yaşadığı şeyden rahatsızlık duyuyorsan, değiştirme dürtün falan var ise geri kafalısın diyebiliriz.


  • zgrydn  (16.04.19 18:48:18) 
Değil elbette. Tercih meselesi her şey. Ben de bu olayın sağlıksız olduğunu ve ilişki dinamiklerini bombaladığını düşünüyorum.


  • biravekahve  (16.04.19 19:15:07 ~ 19:15:37) 
niye geri kafalılık olsun yav, herkesin tarzı farklı. ben de türkiye standartlarında alagavat sayılabilecek bir adam olarak "flört" kavramının içinin boşaltılmasından inanılmaz rahatsızlık duyuyorum. "ben takılıyorum, canımın istediğiyle sevişiyorum; herhangi bir bağlılığım yok, karşılıklı olarak canımızın istediği gibi davranıyoruz" diyen insana saygım sonsuz ama güya aşk ararken 35 kişiyle sevişen, normalde özel bir süreç sayılabilecek flörtün içini tamamen boşaltan tiplere uyuz oluyorum. uyuz olmak derken, duygusal ya da cinsel münasebetten kaçınırım, yoksa yine ne halt ettiği beni ilgilendirmiyor.

kız/adam aynı anda 9 kişiyle görüşüyor, hiçbirine karşı boş değil, adı flört. oğlum flört böyle bi şey değil lan.
  • der meister  (16.04.19 19:18:59) 
sevmek, sevilmek ve düzenli bir ilişki içerisinde olmak istemek geri kafalılık değil fakat takılma olaylarını iğrenç bulmak ve takılanları kınamak geri kafalılık. zira herkes istediği hayatı yaşamalıdır ve kimsenin kimseye laf söyleme hakkı yoktur.


  • fragile lady  (16.04.19 19:49:46 ~ 19:50:00) 
geri kafalı değilsin. olaya daha romantik insani duygularla yaklaşıyorsun. seninle aynı fikirdeyim. zaten günübirlik ilişkiler insana hiçbirşey katmıyor bence. çok boş. bi süre sonra kendinden soğuyor insan özsaygısını kaybediyor o şekilde.


  • the beste  (17.04.19 18:56:15) 
Çat diye nasıl sevgili oluyorsunuz siz hemen? Önce biraz takılıp, bakalım uyuşuyor muyuz diye görmek gerekmez mi?


  • i m cool with that  (17.04.19 19:20:35) 
üzerime alındığım için cevap veriyorum, sevgili olacağım insanla tabii ki önce anlaşıp anlaşmadığıma bakıyorum ama aynı anda 9 kişiyle sevgili olmak gibi bir düşüncem olmuyor. dediğim gibi isteyen 99 kişiyle de flört edebilir, bu beni ilgilendirmiyor. sadece bundan rahatsız olmayı ve bunu yapan insanların samimi olmadığını düşünmeyi normal buluyorum kendi adıma, böyle birine güvenmem. sizin de belirttiğiniz gibi flört genellikle iki potansiyel sevgilinin birbirini tanıma, yakınlaşma sürecidir. bu süreç de "bir şey hissedilen" biriyle olur. aynı anda 14 kişiyle flört bu açıdan en hafif tabirle tuhaf.


  • der meister  (18.04.19 02:02:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.