[]

Nasıl anlatsam bilemiyorum

Biraz uzun olacak sanırım şimdiden özür dilerim. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama bir deneyeyim dedim. Şimdi biliyorum sıkıldınız artık aynı muhabbeti duymaktan ama benim kafa arada gidiyo :) Şöyle bir durum var ki bende anksiyete bozukluğu ve işte ocd midir nedir ondan var. Mesela acayip takıntılım öyle böyle değil. Psikiyatrist demeyin çok gittim, çok çeşitli ilaçlar denedim ama aşırı yan etkileri yüzünden bırakmak durumunda kaldım. Zaten istemiyorum da artık kullanmak. Yalnız benim sorunum sadece bunlar da değil, Acayip pısırık bi insanım ya, herşeye tırsıyorum. Tırsıyorum derken cesaret anlamında söyledim, ne bişey söyleyecek ne de yapacak cesaretim var. Şimdi bu biraz kişilik yapısı, çünkü eskiden beri böyleyin. Başkalarını üzmekten, kızdırmaktan ne bileyim bilimum şeylerden çok tırsarım. Yani tabi böyle söylenmekle olmaz git bi psikoloğa falan diyceksiniz şimdi biliyorum ama ondan da çok tırsıyorum ya. Öf ben elalemle bişey konuşamam, zaten özellikle tanımadığım insanlardan hiç hoşlanmam. Bu arada böyle diyorum ama arada da çok sinirleniyorum, yani normalde gülüp geçilecek bi olaya patlıyorum falan. Biraz yalnızlık da var, hatta bayağı var. Ama esas derdim mutsuzluk, bu mutsuzluk duygusu beni deli ediyor. Yani işte sonunu tam bağlayamadım ama hakkaten çok mutsuzum yaw. Dedim belki de benim parlak fikirlere ihtiyacım var. Bi danışayım dedim.




 
şimdi size söyleyebileceğimiz herşeyi zaten siz kafanızda reddetmişsiniz. elde var sıfır yani. niye bize soruyorsunuz ki??? ne dicez alternatif olarak? kanka iki aspirin iç yarım saatte geçicek mi? (ki zaten sizin durumunuz çok ciddi. yeni bir psikiyatrist bulun. aklı başında ve sizi anlayacak ve sizin sevebileceğiniz birisini.)


  • mea maxima culpa  (30.03.10 22:51:28) 
Kardeşim tamam fikir de verme ama moralimi de bozma yaw :)


  • davy_jones77  (30.03.10 22:58:33) 
insan diyorum. insan içine girmen lazım. nasıl yaparsın bilemiyorum. senin için hiç kolay değil onu da çok iyi biliyorum. ama gerçek bu.


  • jangara  (30.03.10 23:01:04) 
senin çok sağlam bir depresyona girip çıkman lazım. yeminle. böyle 2 ay 1 metrekare yerde yaşayıp sonra bu illetten kurtulan kim varsa ortamcı adam oldu. bence sen depresyona gir.

doktor üstüne atlamayıor senin, ısırmıyor da merak etme. hepsi süper insanlar. sıra beklerken gerim gerim geriliyor insan ama içeri girip çıktıktan sonra ne iyi yapmışım da gelmişim diyorsun.
  • ayiadam  (30.03.10 23:19:10) 
@ayiadam
OCD denilmiş. Anksiyete denilmiş. Bunu depresyon ile çözmeyi ummak basmakalıp bir öneri olurmuş gibi geldi. Gerçek dışı.

Benim önerim ise daha önce yapmayı düşünmediğiniz, alakasız ve interaktif bir hobi edinmeniz yönünde olacak. Kurslara katılabileceğiniz herhangi bir şey olabilir. Ama bu aktivite bireysel olmasın (enstrüman, yemek, dil kursları gibi); bunun devamlılığı için birkaç kişiye ihtiyaç duyun. Dans, satranç, go kursları ilk anda aklıma gelen örnekler. Örnekler çoğaltılabilir.
Geçmiş olsun.
Kolay gelsin.
  • suda balik  (31.03.10 01:24:03) 
Spor. mutlu eder, bol endorfin. herhalde en temiz yontem budur?


  • gofragol  (31.03.10 01:50:45) 
sizden daha şanssız ve yardıma muhtaç olan insanlara yardım etmeyi deneyin. hem onlardan daha şanslı olduğunuzu görmek moralinizi yükseltecektir hem de başkaları için bişeyler yapabiliyor olmanız kendinize güveninizi tazeleyecektir.


  • tasa oturma soguk ceker  (31.03.10 02:05:58) 
Gel bizim dövüş kulubüne alalım seni çok rahatlarsın inan ocd anksiyete nedir bilmiyorum ama tırsman pısırıklığın yanlızlığın geçer bence inan bana bir insana tüm gücünle yumuruk atmak kadar güzel bir duygu yok evet hayvanca ama içgüdülerimizi böyle güdülemek güzel :D dövüş kulubunde ciddiyim


  • deliklimasrafa,  (31.03.10 09:44:39 ~ 09:45:10) 
sosyalleş yenmeye çalış tripleri bide gözlem yap böyle güzel ortamlar falan manzara izle keyiflen


  • yuto  (31.03.10 17:52:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.