[]

The Tonight Show with Jay Leno

bu programı bir kaç kez kısa süreler izledim. ben mi eğlenceli kısımlarına denk gelmedim bilmiyorum ama zerre gülemedim, eğlenemedim (programın amacı bunlar olsa gerek diye düşünüyorum... sunucusu yeniköy kasabının çırağını anımsatan bir programdan ne bekleniri de var tabi).

eğer her zaman böyle tatsız tutsuzsa neden sabah akşam yayınlayıp duruyor cnbc-e, hatta sonra bir de e2'de yayınlıyorlar? var mı bunu severek izliyorum diyen?


 
amerika gündemine yönelik olduğu için takip etmeyenlere anlamsız geliyor. ama conan o'brian çok daha komikti doğrusu.


  • kediebesi  (30.03.10 22:28:09 ~ 22:29:14) 
çok da kötü değil ya. arada komiklikler falan oluyor. misal gazetelerden saçma haberler gösteriyorlar. okanın medya arkasının gazetelisi işte ama acayip komik ya. düzenli takipçisi değilim. memlekete gittiğimde denk gelirsem izliyorum o kadar.


  • ayiadam  (30.03.10 22:48:56) 
program 4 kısımdan oluşuyor. ilk kısım tamamen amerika'da o gün konuşulan şeylerden oluşuyor. leno ayakta anlatıyor. politik espriler güldürüyor (burada bazen skeçler yarabiliyor), bazen bir nba oyuncusuna laf sokuyor, tiger woods'a giydirmişti geçen ona gülmüştüm çok.

2. kısımda, komik gazete haberlerini yorumluyor. metin uca filan da yapardı ya bizde. onun gibi. bu kısım, en sevdiğim zaten. 2-3 dakika güldüğüm haberlerle karşılaştığım oldu.

3. kısımda konuk geliyor, sohbet filan. 3. kısımdaki konuk komik birisiyse o da çok zevkli oluyor. geçenlerde charles barkley vardı mesela lsdjkfsjk bir kostum giydirmişler ahah. aklıma geldikçe gülüyorum lksjdfklsj

4. kısımda da şarkıcı ya da grup performans sergiliyor.

bizim için en cazip olan, 2. ve konuk iyiyse 3. kısım..
  • dambil  (30.03.10 22:52:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.