[]

Her durumda güçlü kalmak çok önemli değil mi?

Zor durumlarda, dönemlerde güçlü kalabilmek, dirayetli olmak hem kendimiz hem çevremiz adına çok fazla önemli değil mi? zor bir dönemden geçiyorum babam kanser iş durumum sürüncemede ve güçlü kalmakta oldukça zorlanıyorum. kendimi çok yalnız ve bir başıma hissediyorum. böyle dönemlerde siz nasıl güçlü kalıyorsunuz? savaşmalıyım, ayakta durmalıyım, aileme, kendime karşı sorumluluklarım var deme gücünü nasıl buluyorsunuz?




 
Bilader geçmiş olsun. Para akışı önemli. Paran olduktan sonrası kolay bak, iş çıkışı arabayı kapılarına çekiyorsun bir emriniz var mı ihtiyacınız var mı diyorsun. Savaşma ayakta kalma kısımlarını anlamadım. Para.


  • Hakan1980  (15.04.19 18:01:10) 
Annem kanserdi. Ben ve ailem farklı şehirlerdeydik. 3 seneden fazla bir süre bir hafta istanbul bir hafta onların yanında oldum. Nasıl güçlü kaldım bilmiyorum ama dayanmam ve ailemin yanında olmam gerekiyordu. Bir kere bile yeter demedim, yapamam demedim. Maddi manevi yanlarında oldum. Zorunluluk değil sorumluluktu benim için.


  • scudman1  (15.04.19 18:08:24) 
Allah yardımcın olsun


  • photo85  (15.04.19 18:28:37) 
yapacak bir şey yok, gücünün olup olmadığı önemli değil, ayakta durmak zorunda olunca bir şekilde ayakta duruyorsun.. hem zorunluluk hem sorumluluk..
geçmiş olsun..

  • pati  (15.04.19 18:38:49) 
10. tüp bebek denemesinde ikiz bebeğe kavuşan bir arkadaşım var. umut hiç kesilmez. ayrıca mücadele çok tatlı durup dinlenmesini de bil. arada soluklan. evet güçlü olmak çok önemli. kötülere karşı özellikle. üzülme allah bizimle.


  • for day to break  (15.04.19 18:39:58) 
Her zaman guclu olmak gerekmez. Bazen sirtini dayayacak birisi de lazim.


  • kuehles blondes  (15.04.19 19:21:58) 
zora düşünce insan; kendine alternatifler yaratabiliyor. bir yerlerde saklı bekleyen seçenekleri bulup çıkarıyor. vücut, mental ve fiziksel olarak kendini hayatta tutmaya programlı ve bu eşik oldukça yüksek. sen de güçlü kalacaksın merak etme.

geçmiş olsun.
  • heidi'nin dedesi  (15.04.19 21:07:55) 
Acil sifalar diliyorum..


  • chezsoi  (15.04.19 21:16:11) 
Çok geçmiş olsun Lukas.

Bir farkındalık kazandırabilme düşüncesiyle...

'Savaşmalıyım, ayakta durmalıyım, vs.' gibi sözler olgusal iradenin (arzunun) değil sadece belleğin, hayal gücünün (imgenin) bir parçasıdır. Gerçekte ne istediğimizi ne yaptığımız gösterir.
  • anarres  (18.04.19 11:49:59 ~ 12:16:13) 
güçlü kalmak sanıldığı kadar önemli değil.

yanında yıkılabilecğeiniz bir arkadaşınız varsa eğer onun yanında güçsüz kalacağınız bir anınız varsa onu değerlendirin. güç anca öyle toplanıyor, zaman zaman ağırlıklardan kurtularak. eğer böyle biri yoksa devlet hastanesi olur bir yer olur bir psikoloğa dökün çinizi, güçsüzleşin sonra tekrardan toplanıyor insan.

ama biriktirmeyin, bir tek siz değilsiniz bu derdi çeken tüm aileniz çekiyor hepiniz her an güçlü olmak zorunda değilsiniz. insan olduğunuzu sınırlarınız olduğunu da unutmayın.

geçmiş olsun
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (18.04.19 11:56:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.