[]

ps4 oyun tavsiyesi

rdr2 bitirdim. witcher 3 son dlc'deyim, bu hafta biter. sıradaki oyunum ne olsun? hazır evde iş yapmıyorken boş vakitlerimi oyunla geçiresim var.

- açık dünya seviyorum ama iki tane üst üste büyük açık dünya oynayınca biraz yoruldum. lineer oyun olsun bu sefer.
- shooter ve first person sevmiyorum.
- hikaye önemli.
- god of war hariç.

 
Hellblade


  • encookbensevinnolur  (15.04.19 18:19:00) 
last of us


  • hayati cozemeyen adam  (15.04.19 19:08:28) 
"açık dünya istemiyorum" diyorsun.. ama bu aralar "assassin's creed odyssey" oyunu epey popüler.. en az 100saatini alacak bir yapısı var.. oyunu oynadıkça ödediğin her kuruşa değdiğini farkediyorsun.. başka bir alternatif bulamazsan buna başlayabilirsin..


  • strobist  (15.04.19 19:10:22) 
Last guardian

Shadow of the colossus

Detroit
  • nucleon  (15.04.19 19:11:19) 
Dragons dogma:dark arisen. Aslında açık dünya ama çok ön planda olan bir durum yok. Yine her şey quest üzerinden gidiyor genel olarak. Kendim çıkıp pek dolanmadım mesela quest harici.

Ama oyun iyidir.
  • skooma  (15.04.19 19:15:57) 
Spider-man olabilir. Uncharted serisi var tam lineer ve cok zevkli. Tlou var bahar indirimlerine bi bak


  • Take it away honey  (15.04.19 19:59:01) 
uncharted öneririm.


  • ferrarimizolaydisatardik  (16.04.19 11:34:50) 
last of us aldım. diğerlerine de bakıcam. cevap verenlere tşkr.


  • sir gawain  (16.04.19 14:28:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.