[]

Halk Emeklilik Zorunlu Bes'ten Ayrılan

Var mı?

Paranız kaç gün içinde hesabınıza yattı? Bu paraya acil ihtiyacım var. Sözleşmede diyor ki iptal için gerekli evraklarınızın elimize ulaştığı günden itibaren 20 günde iade olur.

Sürpriz yapıp erken yatırabilirler mi yoksa illa ki 20 günü bekletiyorlar mı?

 
Bekletiyorlar.


  • kablelvuku  (15.04.19 12:42:05) 
garanti emeklilik'ten çıktım geçen cuma, bugün mesaj geldi 2 gün içinde yatacak diye. aynı şekilde 15-20 gün süre veriyorlardı yatması için. ihtimal dahilinde yani.

aynı zamanda acil bir durum olduğunu iletirseniz temsilciye ona göre aksiyon olmaları da ihtimal dahilinde. yardımcı olurlar bence.
  • eurhka  (15.04.19 14:17:20 ~ 14:18:01) 
@eurhka, aradım çağrı merkezlerini, sürece müdahale etmelerini rica ettim acil ihtiyacım olduğundan doalyı.

Sadece yasal 20 günlük süre aşımında anlık müdahale yetkimiz var. Tüm iptal talepleri 20 günlük sürece tabi olan gruplar halinde belirlenir, o grupta kim önce başvuru yaptıysa sırasıyla ödemeler yapılır diyor.

Mesela benimle birlikte iptal başvurusu yapan kişilerin önünde 20 gün var. Benle beraber 20 günü olan müşterileri bir grup kabul ediyorlarmış. O 20 gün içinde başvuru evraknını ellerine ulaşma süresini baz alarak sıraya koyuyorlarmış. Size sıra yarın da gelebilir, 20. günde de. Ancak 20 günü aşamaz dediler.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (15.04.19 15:32:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.