[]

Kol saati satın alırken

Su geçirmezlik özelliğine dikkat ediyor musunuz? Neden? 10 atm 5 atm 30 atm fark eder mi sizin için?




 
ediyoruz, duşa denize girerken saati çıkartmakla uğraşamayız


  • vladimirdökümov  (15.04.19 09:22:41) 
su geçirmez saatler denizde tuzdan dolayı kötü oluyor yine. en azından benimki öyle olmuştu. swatch irony vardı o zamanlar denizde çıkarmadığıma pişman olmuştum.


  • emfuzi  (15.04.19 09:30:03) 
Su geçirmez mi diye bakarım ama ne kadar suya dayanabiliyor buna bakmam. Sonuçta dalış yapmıyorum.

Bu arada ilk kez ikonlu duyuru başlığı görüyorum.
  • tabudeviren  (15.04.19 09:30:38) 
Dalış yapmıyorsanız 30 atm saat kimin neyine yarar ? Kaldı ki 30 atm 300 metre derinlik demek :/


  • synax  (15.04.19 09:49:02) 
bakıyorum, sadece elimi yıkarken bozulmamasına yetecek kadar suyu dışarda tutsun yeter. özel amaçla almadıysam saatimle suya girmem zaten.

dalış yapsam anca atm fark eder.
  • bir ileti paylastim  (15.04.19 10:14:36) 
benim için de standart olan 10 metreye kadar su geçirmezler yeterli, 10 metre de suya girmek için değil el yıkama, banyo yapma falan. zaten en son saatimi 2000 de almıştım.

denize girerken saat takmam, takacaksam da gider plastik kayışlı ucuz bişey takarım, dalış yapan insanlar da gider dalış saati , dalış bilgisayarı alır. cronographlı metal bi saatle dalış yapan, ayakkabı topuğuna basan, siyah kumaş pantolonla beyaz çorap giyen, ne bileyim altın zincir takan tipler gibidir.
  • killerbee  (15.04.19 10:39:40 ~ 10:40:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.