[]

game of thrones-digitürk play

digitürk play'den eğlence paketi olanlar gece 4'te izleyebilecekler mi? şu an sadece 15 nisan'da bilgisi var.




 
evet. canlı yayında sci-fi kanalından izlenecekmiş.

-abd saatiyle 14 nisan saat 9'da canlı yayın bizde 15 nisan saat 4'e denk geliyor.
-türkçe altyazılı.

bu ikisi digitürk'tün hesaplarında söylediği bilgiler.
sansürlü olacak mı sorusuna verdiği yanıt da şu:

"Değerli üyemiz,

Digiturk olarak sizlere en yeni ve en kaliteli içeriği sunma yönünde çalışmalarımızı sürdürüyor, sinema ve dizi içeriklerinin orijinalliğinin azami düzeyde korunmasına yönelik gerekli özeni gösteriyoruz.

Bununla birlikte, bulunduğumuz bölgenin bağlı bulunduğu uluslararası sözleşmeler ve ulusal mevzuatımızda öngörülenler ile sınırlı olacak şekilde kimi düzenlemeler gerçekleştirilebilmektedir.

Bu vesileyle; şifreli veya şifresiz, ulusal veya yerel olduğuna bakılmaksızın tüm medya hizmet sağlayıcı yayıncı kuruluşlarının aynı içerik kontrolünü gerçekleştirmekle yükümlü olduğunu belirtmek isteriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla
Digiturk"

ama bazı kişilere direkt sansürsüz olacağı söylenmiş. emin değilim bu bilgiden.
  • dont eat me  (15.04.19 00:29:45 ~ 00:31:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.