[]

İlişki Sonrası...

Fazla uzatıp vaktinizi almayacağım arkadaşlar.

İlişkiniz kötü bitmiş diyelim(anlayın) ama siz bir süre sonra bile size söylemiş olduğu yalanları ve bazı sakladığı şeyleri öğreniyorsunuz. Bu sizi ekstradan üzer mi? Önceden sakladığı bazı yalanları yeni anlayınca ilk önce bir kötü oluyorum bayağı, sonra kendime geliyorum(artık ne kadar kendine gelmek denirse) Olan olmuş, eğlenen eğlenmesine bakıyor. Evet farkındayım fakat yine de insan bir garip oluyor. Üzülüyorum ya. Değersiz gibi hissediyor insan(gibisi fazla olmuş olabilir)

Sizin de kötü biten ilişkilerinizden sonra öğrendiğiniz -yeni- şeyler sizi 'ekstradan' etkiledi mi diye sormak istedim.

 
Tabi ki etkiler. Üzer. Ama daha fazla üzülmek hiç bir işe yaramıyor. Hiçbir şey değişmiyor. Neresinden dönersen kardır. Kendi yoluna devam etmelisin. Unut ve önüne bak.


  • rakidabalikolsa  (14.04.19 21:31:12) 
etkiler tabi neden etkilemesin ki? ama değersiz olmakla bir ilgisi yok, kendini böyle görme, erken yırtmışım gibi düşün


  • her giriste sifresini unutan adam  (14.04.19 21:33:44) 
Allah kurtarmış diye düşünür mutlu olurum


  • wishmaythşngs  (14.04.19 22:06:09) 
bundan kurtulmak için neden etkilediğini analiz etmen lazım ki temelinde genelde özgüven sorunları, senin kendi değerini o insan üzerinden belirlemen çıkar. yani kırgınlığın sebebi çok sevmiş olmak değil kendi içinde yapmış olduğun sağlamaların desteksiz kalması yüzünden.


  • orpheus  (14.04.19 22:23:28) 
yeni biten bir ilişki ve hala duygular var belli. üzer, bayağı üzer.


  • Mossy  (14.04.19 22:28:35) 
Ders almalisin. Sevgini sunacagin her ne veya kim ise iyi sec.


  • tunaktunaktun  (14.04.19 22:44:05) 
tam tersi mutlu oluyorum. iyi kurtarmışım diyorum


  • dafuq  (14.04.19 23:55:33) 
İlişkinin bitmesi değil saf gibi kanmış olmak sinire dokunur


  • photo85  (15.04.19 10:09:09) 
siz sevgiliyken arkadan iş çevirmişse kurtulduğunuza sevinmelisiniz. hatta ayrıldıktan 1 hafta sonra birisiyle evlenmesine bile sevinmelisiniz çünkü size geri dönüşü bir daha olmaz ve hayatınızdan tamamen çıkmış olacak.


  • kitik  (15.04.19 10:15:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.