[]

Game of thrones - digiturk play

GOT izlemek için üyelik başlatayım diyorum. mantıklı olur mu?

6 bölümmüş zaten. dizi bitince iptal etsem üyeliği? torrentle uğraşmak istemiyorum, pc müsait değil pek.

12,90 tl diyor.

netflix gibi mi bu site de?

gece 2 gibi gelecek galiba digiturk'e di mi?

hıı?

 
ha tamam saat olayını şimdi anladım! :D

türkiye saati ile sabah 4 de ayın 15'i oluyor. digitürk sitesinde ayın 15 diye yazmışlar. ayrıntılı bilgi yok.

torrent kadar beklersem yeni bölümü üyelik alayım, ama daha fazla bekletir mi acaba?
sabah bölüm yayımlanır da digitürk'e 20 saat sonra düşerse saçma olur.
  • dont eat me  (14.04.19 17:54:17) 
kaynak yapmak isterim, amerika'yla aynı saatte gerçekleşecek olan yayın türkçe altyazılı mı? benim de ev arkadaşım almayı düşünüyor ama sadece "abd'yle aynı anda" denmiş, türkçe altyazılı kısmını göremedim.

soruna cevab: netflix kullanmadım ama digiturkplay'in mantığı basittir. satın aldığın üyelik belli kanalları kapsar. istediğin zaman iptal edebilirsin. ben kullanırken şöyleydi: bugün aldın diyelim, ödedin 13 lirayı. aynı gün tak diye iptal edip bir ay daha kullanabilirsin, bir ay dolduğunda üyeliğin bittiği için kanallara erişimin de sona erer.

yani evet ayda 13 lira vererek digiturk'ten izleyebilir, dizi bittiğinde de üyeliğini iptal edebilirsin. dizi iki ay sürerse 26, üç ay sürerse 39 lira vermiş olursun. herhangi bir hinlik durumu yok, digiturkplay o açıdan iyidir, hesap düz.
  • der meister  (14.04.19 18:08:28) 
@der meister

teşekkürler.
ve evet, aynı anda türkçe altyazılı yayımlanacakmış. yalnız sansürlü olup olmadığı muamma. iletişime geçtim, cevap bekliyorum. buraya da eklerim cevap gelirse.
  • dont eat me  (14.04.19 18:10:50) 
edit digiturk play yayınlıyormuş


  • bir soru sorcam  (14.04.19 18:29:00 ~ 17.04.19 16:43:15) 
Bence hiç kendini yorma. Popcorn time kur ve izle. Ekşi’de konu ile ilgili entry’m var


  • cemallamec  (14.04.19 19:16:19) 
amerika ile aynı anda yayında altyazı olacağını sanmıyorum.


  • condom kurşunu  (14.04.19 19:36:26) 
sansürsüz, altyazılı ve eş zamanlı yayınlanıcak digitürk'ten. digitürk play kısmını bilmiyorum ama içeriği farklı mı oluyor, bein connect'teki gibi canlı bi şekilde digitürk kanalları izlenebiliyor mu vs. emin değilim onu araştır. bi de pazartesi akşama falan gelebilir oraya gelirse bile.


  • semaforo de medianoche  (14.04.19 22:48:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.