[]

Yağlı cilt için yüz temizleyici??

Yağlı sivilceli ve oldukça sivilceye meyilli hatta yağ bezesine meyilli cildim var. Siyah nokta zaten hak getire.

Bunu temizlemek için süttür, toniktir, temizleme köpüğudur ne önerirsiniz?

Galiba yağlı ciltler için tonik onermiyorlar.

Er kisisiyim.

Bu cilt için tam olarak ne yapmam lazım. Önce şunu al sonra su nemlendiriciyi al da olur. Şu an neutraguina'in (böyle yazılmiyor galiba) turuncu nemlendiricisi, toniği ve temizleme şeydi var. Düzenli kullandığım söylenemez ama verim alamadım bunlardan. Sanki işe yaramıyor gibi.

Bu süt dedikleri şey nasıl bir şey acaba. Duyurunun hanimlarindan yardım bekliyorum.

Teşekkürler..

 
kil maskesi ve üzerine nemlendirici. en sağlıklısı en temizi


  • ssiradanbirigibi  (14.04.19 00:10:04) 
Yağlı ciltler için la roche posay effaclar serisi. Özellikle yüz temizleyicisini tavsiye ederim. Bazı eczanelerde satılıyor veya internetten (daha uyguna geliyor) alabilirsin. Gratis, watsons gibi yerlerde satılan markalar hakkında fikrim yok.


  • yineiyisinoxford  (14.04.19 00:14:37) 
Cetaphil. Turkiye'de satiliyor artik sanirim iyi eczanelerde falan. Yuzunu her gun yika uzerine de hafif ama kaliteli bir nemlendirici sur. Clinique Tena degil.


  • hot potato  (14.04.19 01:37:24) 
nilera sabun,
her banyodan sonra burnunun gözneklerini sık. zarar vermeden. demir çubuklar satılıyo. siyah noktalar sıfırlanmıyor, ama ne bileyim zamanla burnun daha güzel görünecek.
su bazlı nemlendirici al.
ben tonik kullanmayı bıraktım.
ama sivex losyon alabilirsin eczaneden burnun için.
  • wishmaythşngs  (14.04.19 01:46:05) 
ben de yağlı cilde sahibim, temizleme jeli olarak bioderma sebium foaming jel kullanıyorum sabah-akşam, tonik kullanabilirsin gözeneklerinin sıkılaşmasına yardımcı olur. ben caudalie beauty elixir ya da yine bioderma'nın yeşil renkli bi losyonu var onu kullanıyorum memnunum. nemlendirici olarak vichy mineral 89'a bakabilirsin, eğer cildin yağlanıyorsa gündüz bioderma pore refiner ürünü matlık sağlamak da fena değil. bahsettiğim ürünler dermokozmetik, eczaneden birilerine danışırsan daha iyi yönlendirebilirler tabii ya da dermatologa. bunlar benim memnun kaldıklarım.


  • harry powell  (14.04.19 03:12:56) 
Siz var ya harikasınız hepinize çok teşekkürler


  • westblack  (14.04.19 08:19:49) 
yineiyisinoxford +1

la roche posay effaclar. sonrasında mutlaka nemlendirici. bepanthen plus olabilir.
  • mate soul  (14.04.19 10:27:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.