[]

neden spotify'a uye olmaliyim?

Hic gerekliligini hissetmedim. Muzik dinlemek istedigimde radyo acarim genelde. Siz neden uyesiniz? Ucretsiz mi yoksa premium uye mi olmali? Tesekkurler.




 
müzik dinlemeyi seviyorsan, sevdiğin şarkıların listesini istediğin zaman dinlemek istiyorsan aylık ufak bir ücret karşılığı kullanabilirsin. ücretsiz versiyonda reklam var. ne çalarsa çalsın fark etmez dersen o zaman radyoya devam.


  • scudman1  (13.04.19 21:03:50) 
tereyağı reklamı veya rastgele bişeyler dinlemek istiyorsan radyo dinle.

aile hesabına ortak ol ve ayda 3.5'tl karşılığında legal olarak 40 milyondan fazla şarkı dinlemek, bunlardan yanlış hatırlamıyorsam bir cihaza 3000 adede kadarını kaydetmek, kullanıcıların oluşturduğu 3 milyar playlisti kurcalamak, az da olsa sosyal kısımlarını kullanmak, yıl sonunda o yılki müzik dinleme alışkanlıklarına dair detaysız bir rapor almak veya 3.parti uygulamalarla bu raporu çeşitlendirmek, podcast vs gibi nimetlerden nemalanmak istiyorsan spotify kullan.
  • owaki  (13.04.19 21:11:39 ~ 21:12:58) 
Çok kullanışlı. Hemen hemen her şarkıya dilediğin an ulaşabiliyosun. Bence bunlar kafi


  • (s)AINT  (13.04.19 21:14:57) 
Bence de gereksiz. Ama ogrenciysen tutari 7 lira. 7 lirayla birsey yapamazsin.

Sevdigin sarkilari nette tutabilirsin. Sonra onlari playlist edip istedigin yerde emek harcamadan dinleyebilirsin. Internette olmasi ve yasal olmasi sebeplerinden alabilirsin.

Ama yine soyluyorum cok dogru. Almana gerek yok. Bende haftada 5 dk dinlerim dinlemem. Radyo daha cok hatta ama fiyati cok uygun. Bir de eksikligi nedense sosyal ortamda sacma karsilik buluyor.
  • baldan kaymak  (13.04.19 21:17:02) 
ben mesela neden üyeyim, radyo sevmem pek, çünkü playlist delisiyim. bir sürü farklı tarzda playlisti kendi keyfime göre oluşturmayı ve onları dinlemeyi seviyorum. spotify da tam bir playlist cenneti, çoğu zaman kendim oluşturmama bile gerek kalmıyor. konsantrasyon mu istiyorsun, hop sessiz-sakin-piyanolu-elektronik-indie ne tarz istersen var. sadece 60lar mı dinlemek istedin, farklı türler için playlistler var. bu playlist olayı büyük keyif benim için.

ek olarak bu karışık playlistler sağolsun bir sürü yeni keşif yapabiliyorum. yeni albümleri görmek istersem görüp albüm halinde dinleyebiliyorum satın almak zorunda kalmadan. yeni müzik keşfetmek istesem bir sürü keşif yolu var falan. premium olunca reklamla uğraşmıyorsunuz hem de istediğin şarkıyı istediğinde dinleme ve offline dinleyebilme mevzusu var. ben ayrıca memnun olduğum hizmete parası neyse de vermek istediğimden premium üyeyim.

bunlar tabi müzik ihtiyacınıza bağlı, radyoyla mutluysanız öyle devam, deneyip görmek istiyorsanız bakıverirsiniz ücretsiz üyelikten. amma yazdım yalnız, bunlar hep procrastination.
  • nimberjack  (13.04.19 21:21:21) 
Eğer premium almak istersen; Üstte yazılmış öğrenciye 7 lira. Enparada %50 indirimli. Ben 3.5 liraya kullanıyorum :))


  • ismira007  (13.04.19 22:19:33) 
Bütün müziklerim elimin altında, her cuma dinlediğim kaydettiğim şarkıların söyleyenleri yeni şeyler çıkarttıysa beni uyarıyor, her pazartesi dinlediklerime göre şarkılar öneriyor. Kullanımı rahat, playlist yapması kolay. Ayrıca yeni sanatçılar keşfediyorsun, yeni şarkılar buluyorsun falan her türlü kral yani bu uygulamalar. tidal tical mı ne haltsa o, apple music, spotify hangisi olursa olsun müzik dinlemenin zahmetinden kurtardı bizi. 4 yıldır Spotify'a verdiğim her kuruş helali hoş olsun :D

Ama radyoda çıkanlar sana iyi geliyorsa, ne çalarsa onu dinlerim ben diyorsan evet gerek yok. Müzik dinlemeyi seven birisinin mutlaka kullanması gerek.
  • eazy  (13.04.19 22:28:49) 
Canımın istediği zaman istediğim şarkıyı ve albümü dinleyebilmek için üyeyim. Onun dışında karışık playlistleri de süper, sayesinde bir sürü süper şarkı keşfettim. Ders çalışcam açıyorum konsantrasyon, coffeehouse. Müthiş, her moda her ortama göre müzikleri var. Zamanında empeüç toplamaktan imanı gevremiş bir bireyim, bence müthiş bir hizmet. Öğrenciyim ama öğrencilik bitince de 16 lira vermekten gocunmam helali hoş olsun.


  • windows95  (13.04.19 22:35:20) 
ben de premium kullandim bi sure ve artik gereksiz olduguna kanaat getirdim. bedava uyelik yetiyor ve ne hikmetse uzun suredir hic reklamla karsilasmiyorum. (sanirim chrome eklentileri işe yarıyor.) telefonda muzik dinlemiyorum.


  • aydogank  (14.04.19 04:52:49) 
bu buradan alacagin cevaplarla olacak is degil. ucretsiz deneme surumunu al, bak. isine yariyorsa devam et.


  • babilbaligi  (14.04.19 06:27:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.