[]

Elektrik süpürgesi tavsiyesi lazım

İçimde inanılmaz bir elektrik süpürge alma aşkı var anlatamam.
Sorun şu ki, neye dikkat edeceğimi bilmiyorum, dyson lara ilk gördüğüm günden beri hastayım ama namussuzlar çok pahalı. (gerçi 650-700 tl ye kadar ayıracağım sanırım)

Şimdi, neye dikkat etmeliyim? emiş gücü motor gücünden farklı gördüğüm kadarıyla, iyi denebilecek güç nedir? sessiz olsa süper olur tabi, hepa filtresi yıkanabilir mi olmalı, (torbasız olsun evet) rowenta ya da diğer markaların siklonlu makinelerinin dyson dan farkı nedir? hepsi aynımıdır?

 
philips maraton serisi ötesi yok.


  • eferuzgaroglu  (30.03.10 21:23:55) 
hafif olsun bir de fazla ses çıkarmasın ona dikkat et.


  • kalimotxo  (31.03.10 02:17:35) 
nilfisk'in c230 diye bir modeli var. bir ay önce aldım, memnunum.
sesi çok düşük ki gerçekten böyle. bir odada temizlik yapıyorum, diğer odadan duymuyorlar. ucundan -tozları alan delikten işte- çıkan ses, makinenin sesinden daha çok :)
emiş gücü yüksek, elektrik normal yakıyor, sapı hortumu filan güzel dayanıklı zarif artistik.
torbalı olmasın demişsin ama bu torbalı, ben memnunum.
filtresi de hepa 13 idi galiba, açtım baktım, kocaman. galiba yıkamıyoruz ama temizleyip kullanılabiliyor.
kablo boyu uzun, güzel.

fiyatı da 300. biraz çıkarım dersen 550 civarına nilfisk eco var, ona göz koymuştum ama para yetmedi :)
---
www.hepsiburada.com
  • hicazkar  (31.03.10 14:59:35) 
bütçe durumuna göre önce dyson, sonrasında da philips marathon. diğerleri yeri temizlerken havayıkirletiyor. dyson tam tersi havayı da temziliyor. hepa filtresi olayı da var. philips marathon da aynı teknolojiyi kullanıyor. filtreyi yıkayabiliyorsun da.


  • pyro clustic flow  (31.03.10 15:18:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.