[]

Araba tavsiye

Otomatik ve hesbek düşünüyorum sizce hangisini tercih etmeliyim

Skoda Fabia

Reno Clio

Toyota Yaris

Kia Rio

 
1.Fabia (yeni model dusunuyorsan olabilir. Malum dsg yeni modellerde daha sorunsuz deniyor arastirmak lazim)
2.Rio (clio'dan bi tik daha genis gibi)
3. Clio (1.2 motorunu almazdim ama, 1.5 dci edc olacaksa 1.tercihim olur)
4. Yaris (1.33 motor,0.33luk fark mtv'yi 1 ustte tasiyor maalesef. cvt'li alirdim)
  • 1917  (13.04.19 20:51:15) 
bütçen ne kadar ve beklentinin ne olduğunu da söylersen bence daha fazla yardımcı olabiliriz.
haricinde bunların hepsi de birbirinin benzeri araçlar. clio sıkıntı yaratabilir, kia'da belki parça ve usta sorunu yaşayabilirsin haricinde fabia ve yaris diğerlerine oranla biraz daha kalitelidir ama konfor, güvenlik, yol tutuşu, sürüş keyfi vs. konularda ortalama altıdır hepsi.

  • laragofret  (13.04.19 21:20:07) 
Sıfir almak istiyorum

Uzun süre kullanicam

Sorun çıkartmasın basım ağrımasın
  • intern in the house  (13.04.19 22:44:39) 
clio 1.5 dci edc tercih ederdim. ama yinede yeni fabia'ya nasil olmus diye bi bakardim.


  • 1917  (14.04.19 11:40:48) 
Clio nun 2.eli iyi, yakit iyi, parça diğerlerine göre ucuz. Yaris in 2.eli iyi ama diğer özellikleri nasıl bilmiyorum. Diğer 2 modele bakmazdm.bu ikisi arasındanda clio olabilir yaris çok küçük duruyor bide son kasanın arkası hiç olmamış bence farlar çok büyük.


  • Topalordek  (14.04.19 12:29:54) 
yerinde olsam bunlar yerine garantisi süren 2. el araçlara bakardım. aracı kullanmayı öğrendiğinde çok tatsız gelecek çünkü bu araçlar sana ve özellikle uzun yola çıkmayı düşünüyosan bu araçlar hafif olmasıyla, küçük olmasıyla kullanıcısını üzebilecek arabalardır. 1-2 sene sonra değiştirmek yerine bence şimdiden garantili 2. el biraz daha büyük hatchbacklere bakmanda fayda var.

clio evet ebat olarak iyi ama renault'un bi kez megane'ını kullandım ve bi daha töbe dedim. renault aracını kullanıcısının üzerinde deneyerek düzelten ve geliştiren bi firmadır.
  • laragofret  (15.04.19 01:02:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.