[]

2 ayda 8-10 kilo almam mümkün mü?

180 boy 65 kiloyum. 72-75 arası olmak istiyorum. nasıl kilo alabilirim?

- günde 2 defa 30 dk normal tempo yürüyüş yapıyorum.
- bolcana su içiyorum
- çok hareketliyim, sürekli sağa sola yürüyorum dolanıyorum evde bile olsam.

yıllardır hiç alamadım kilo rahatsız olmaya başlıyorum. var mıdır bunun bir yolu?

not: ekmek makarna demeyin, midem bulanıyor bunlardan maalesef çok yiyemiyorum

 
O kadar kısa sürede 8 kilo artış olmaz ya da çok sağlıksız olur sırf yağ olur. Tek çözüm vücut çalışmak. 5-6 ayda gözle görülür sonuç verir yeni başladığın için. Ve kas olarak gelir.


  • ssiradanbirigibi  (13.04.19 11:01:46) 
Kaliteli protein ve kabronhidratla beslenip, hacime yönelik vücut çalışırsan mümkün. Vücuttaki büyük kasların üzerine çalışırsan 2 ayda istediğin kilolara ulaşman olası.


  • false pretension  (13.04.19 11:31:44) 
  • Mirket  (13.04.19 11:33:15) 
Mümkün. Ağırlık çalışmasıyla birlikte 2 ayda 7-8 kilo almıştım. Ama 60 kiloydum. Sen 65 kilo olduğun için biraz daha zor olabilir. Bi de kilo aldıkça daha da zorlaşıyo kilo almak. 75e geldiğimde artık iyice zorlaşmıştı. Sonraki 4 ayda 7 kilo alabilmiştim.

Basit bi şey aslında. Gerektiği kadar yiyeceksin. Yediklerini diyetkolik vb uygulamalardan takip edeceksin. Takip etmeden almaya çalışırsan başarılı olma ihtimalin düşer.

Tabii ben kreatin de kullandığımdan vücudum ekstradan 2 kilo kadar da su tutmuştur bu süreçte ama kreatine 4-5. Aylarda başladım.

Gainer tavsiye ederim. Optimum serious mass kullanıp güzel sonuç aldım
  • (s)AINT  (13.04.19 13:02:36 ~ 13:03:47) 
Hareketini kisitlama, aynen devam et.
Et ye seviyorsan. Ete aban.

  • stavro  (13.04.19 14:07:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.