[]

Rahim duvarı kalınlaşması

Merhaba

Rahim duvarının kalınlaşmasından dolayı biyopsi yapılacak ve kalınlık inceltilecek(işlemin adı yanlış hatırlamıyorsam kürtaj)

Bu işlemi yaptıran veya yaptıran bir tanıdığı olan var mı? İyileşme süreci uzun sürer mi? Sürekli kanamaya neden olur mu? Biliyorum kişiden kişiye göre değişir ama tedavi hakkında bilgilendirilirken süreç çok basit bir şekilde tamamlanıyormuş gibi anlatılıyor ama aylarca kanaması devam edenler olmuş o yüzden merak ediyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler, tikler sabaha.

 
Anneme kuretaj yapildi. Sizinle ayni sebepten. Bayilttilar komple 1 saat falan dinlenip eve geldik. Ertesi gun bi lekelenmesi oldu. Sonrasinda tamamen iyilesti. Hic endiselenmeyin. Gecmis olsun.


  • karen  (12.04.19 03:08:52) 
Karen+1
Annemede ayni neden bayiltarak yaptilar ve hic sıkıntı kanama yaşamadı. Belki hafif leke gibi olduysa onuda söylemedi.

  • brnbrs  (12.04.19 07:38:34) 
@karen @brnbrs cevaplarınız içimi rahatlattı. Peki işlemleri uzerinden ne kadar zaman geçti? Bu kalınlaşma kadınlarda tekrarlayan bir şey mi? Bir de öncesinde bulunan şikayetlerinde islemden sonra azalma veya çoğalma oldu mu?


  • Selektivite  (12.04.19 08:23:12) 
Annemde kansizlik vardi kadin dogum muayenesi kalinlasma farkedince kuretaj istedi. Ustunden 4 yil gecti. 4 yildir bi daha hic kalinlasma var demediler. Kansizligi kronik devam ediyor.


  • karen  (12.04.19 08:28:06) 
Annemin rutin kontrolde gormuslerdi. 2 yıl oldu hâlâ bir sorun yok şükür.


  • brnbrs  (12.04.19 19:05:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.