[]

Aldatilmanin acisi

Nasil geciyor lan bu aci? Neremize bicak batirip bitirsek bu aciyi. Nefes alinmiyor.




 
Geçmiş olsun. Fena koyar ama elbet geçer. Öncelikle her yerden engelliyorsun. Sonra başkasını buluyorsun. Geçmedi mi? Bir başkasını buluyorsun. Benim 2.sinde geçmişti. Senin geçmezse 3. 4. Yü denemeni tavsiye ederim. Hala geçmemiş olursa psikolog yoluna başvurmalısın.


  • adwokat  (11.04.19 21:00:15) 
Seri sevgili yap geçecek


  • fırt  (11.04.19 21:06:05) 
Başkasını bulup duygularıyla oynamıyorsun öncelikle. Sevdiğin insanlarla dertleşiyorsun, onlarla vakit geçiriyorsun bol bol. Kafanı rahatlatacak uğraşlar buluyorsun. Zaman en iyi ilaç.


  • Mossy  (11.04.19 21:07:53) 
mossy +1

birini bulmadan önce dertleşecek dostlar buluyorsunuz Konuştukça acı azalıyor
  • cedex  (11.04.19 21:20:30) 
Gecmez. Hayat diyip tecrubeleyip gecceksin


  • baldan kaymak  (11.04.19 21:30:39) 
Mossy +1
Ulan ne pis adamlarsınız.
öncelikle neden senin canın yanıyor bunun mantıksızlığını idrak ediyorsun. Bir eksiklikten senin sebep olduğun bir durumdan vs dolayı olmadı bu. Pür orospu çocukluğu yüzünden oldu. Kusursuz bile olsan aynı insan yine yapardı. Dolayısıyla senlik bir şey yok. Kogöte diyorsun.

Yalnız kalmıyorsun. Anlatmasan bile çünkü hepimizin çevresinde her şeyini anlatabileceği büssürü büssürü insan yok. Kafanı meşgul ediyorsun. Çıkıp geziyorsun bir hobi buluyorsun vs. Kafan sürekli meşgul oluyor özetle.
  • Giovanni Pipitto  (11.04.19 21:42:20) 
zaman lazım. gerisi hikaye. daha fena acılar olduğunu unutma yeter.


  • scudman1  (11.04.19 22:35:39) 
geçmiyor ki. beynimde her kıvrım acıyor. ne kadar ağır bir şey bu.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (12.04.19 08:40:25) 
daha yenidir, bir kaç aya toparlarsın ondan yine bir kaç ay sonra umrunda bile olmaz.


  • hadsafhada  (12.04.19 09:03:32) 
bak şimdi bundan 2 yıl önce 4 yıllık sevgilim benden ayrıldı. Ve 1 ay sonra çok yakın lise arkadaşım diye tanıştırdığı biriyle beni aldattığını öğrendim sonra da evlendiler. İlk öğrendiğinde canın çok yanıyor doğru. Ama 2-3 ay geçtikten sonra mantığın devreye girdiğinde böyle karaktersiz bi insanla iyi ki ayrılmış yollarım diyosun. Bir önceki duyurunda da yazmıştım kendini arkadaşlarınla ailenle vakit geçirmeye ayır,yalnız kalıp düşüncelerle boğma kafanı ve yaşadığın her şeyin senin iyiliğin için olduğuna inan. Bu insanla evlendikten sonra da bunu yaşayabilirdin o zaman çok daha zor olurdu her şey.
1 sene sonra bu yazdığını gülerek okuyacaksın kesin bilgi :)

  • ladybird  (12.04.19 09:38:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.