[]

damar yoluna bir çözüm önerisi

15 gündür hastanede yatıyorum kolumdaki damar yolu 3 günde bir değişiyor haliyle delikdeşik ve mosmor oldu.. hala da hastanedeyim, sabah 5e kadar damar yolunu çekip müsade ettiler. acayip bir ağrı var ve hala odanın içerisindeyim. kolu en hızlı nasıl dinlendirebilirim? pet şişeye sıcak su koyup havluyla üstüne mi basayım napayım bilemedim..




 
geçmiş olsun, hemşirelere , doktorlara sormadan deneysel şeyler yapmayın, hiç bir bilgim olmamasına rağmen sanki sıcağın orayı daha kötü yapacağı gibi bir şeyler hissettim.


  • killerbee  (11.04.19 20:31:50) 
Cevabı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun.


  • deadwampir  (11.04.19 20:33:23) 
damar yolunu başka bir yerden açsınlar? diger koldan, elden vesaire. acil şifa diliyorum.


  • ssiradanbirigibi  (11.04.19 20:35:17) 
Geçmiş olsun ısrarla ağrıdan söz edin hastane bile olsa ihmal edebiliyolar


  • photo85  (11.04.19 20:58:23) 
valla morluklar büyükse ve ağrılıysa hemşirenin iğneyi deri altına kaçırıyor olması muhtemel. morlukları alması açısında "hirudoid" diye bir krem var onu kullanabilirsin tabi yine doktoruna sorda söylemle yola çıkma. morlukların daha hızlı geçmesini sağlıyor, bir de tromboz denen (sanırım deri altında biriken pıhtılar oluyo) şeyleri yok ediomuş. yani benim asıl merak ettiğim ağrı oluşacak kadar deforme olması neden? geçmiş olsun, umarım yardımım dokunmuştur...


  • 0zzy  (12.04.19 19:26:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.