[]

The favourite

www.imdb.com

bu filmi tavsiye eder misiniz? Sözlükte baya eleştrilimiş, imdbsi fena değil. Akşam bir seansı var ama gidip gitmemekte kararsızım. Daha sonra internetten mi izlesem, değer mi sinemaya gitmeye?

Teşekkürler

 
sinemaya gidebilirsin, oldukça iyi bir film


  • fragile lady  (11.04.19 12:49:26) 
sinemada izlemeye değer çünkü kullanılan kamera açıları ve atmosferin başarısını perdede izlemek bence bir sinemasever için önemli.

lanthimos'u eskiden seven, sonradan amerikan film endüstrisine geçişiyle sinemasını değiştirdiğini düşünüp yavaş yavaş soğuyan biri olarak bu filmini en kötüsü olarak düşnüüyorum. yine de, ortalama bir sinema filmi için başarılı tabii; bahsettiğim eleştiri "festival filmleri" kapsamındaki filmler içindi.

eleştirilmesinin sebebi yarattığı hype'ı karşılayamaması. yükselen bir yönetmen, muhteşem bir kadro-ki söylemek lazım, oyunculuk çok iyiydi, zaten olivia coleman kaptı ödülü- bu beklentiyi karşılayamadı. zaten bilinen ekşici bok atmaları çoğu, yoksa film kötü değil.

kıssadan hisse, sinemada izle; hele ki daha önce hiç lanthimos izlemediysen kesin bir bak.
  • Jux  (11.04.19 13:12:03) 
Hayır. Gerçekten çok kötü film, bilet parasına da değmez. Daha sonra online ya da kanallar gösterince izleyin.

Ama Olivia Colman, Rachel Weisz ve Emma Stone performansları iyi.

Lanthimos'u sevmiyorum.
  • heritage  (11.04.19 15:06:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.