[]

Ben öleceğim artık galiba

Vücudumda hiçbir şey düzgün çalışmıyor 80 li araba gibi ben bi yeri toparlamaya çalıştıkça başka yerler bozuluyor. Düzenli adet olamıyorum ama hormonlarımda sorun yok yani ilacı da yok, midem önceki duyurumda bahsettiğim gibi durup dururken sisiyor ama midemde sorun yok yine ilaç yok, kansızım b12 vitaminim düşük ve vücudum b12 depolayamiyormuş. Sürekli folik asit + b12 + demir ilaci kullanıyorum.

Hadi bunlara alistim diyordum şimdi de ense kökümde şişlik çıktı.baya nohut büyüklüğünde sert bir şişlik var. Netten araştırdığımda deri alti iltihabı falan diyor da öyle yüzeysel bir şey degil derinin bayaaa altında sol taraf saç derimin bitimine yakın yerde arada ortaya çıkıp arada gidiyor gibi. Daha önce başka sebeplerden kafa mr ı çektirmiştim bir şey olsa doktor farkederdi heralde he? Baş ağrısı olmasa umrumda olmayacakta fena ağrıyor. Daha 22 yaşıma gireli 1 hafta olmuşken ölecek miyim ben? :(


 
ölmek o kadar kolay değil. hiç hareket etmeden, düzgün hiçbir şey yemeden bir ömür yaşayan insanlar var.

spor ve düzgün beslenmeyi denemelisin.
  • diffarentiationation  (10.04.19 01:27:00) 
aynı problemler bende de var, ben de 22 yaşındayım, bu kadar takma. ilaçlarını düzenli kullan. ayrıca yemene içmene dikkat et, bir de üstüne sporunu yap.


  • candide  (10.04.19 02:46:58) 
ensendeki nodul'e benzemekte yani normal bisi. ama sen yine de doktora bir goster. Bagisiklik sistemini guclendirmek icin bol bol kefir ic. mumkunse kendin yap sabah ac karnina ve gece yatmadan once ic.


  • tezek  (10.04.19 07:03:01) 
B12 için bunu kullanabilirsin. Dil altıdır. Seninle aynı problemi yaşayan 2 kişide b12 bayağı yükseldi.


  • jefferson  (10.04.19 08:15:15) 
  • jefferson  (10.04.19 08:15:19) 
Büyük ihtimalle stres altındasınız. Benzer hastalıkları yaşadım, bazılarını yaşamaya devam ediyorum. Doktora gideceksiniz illa ki, bundan kurtuluşunuz yok. İnternetten hastalık karşılaştırmayla olmaz.
Benim mesela ense kökümün hafif sağına doğru çıkmıştı bir şişlik inanılmaz baş ağrısı yapıyordu. MR'da çıkmadı, ultrasonla baktıklarında lenflerde iltihaplanma bulmuşlardı. O zamana kadar ömrümden ömür gitmişti (lenf iltihapı mı, kanser mi diye araştırırlarken ben kalpten gidecektim). İyi bir KBB bulun sizi yönlendirir bunun için.
Diğer şikayetler için düzgün beslenme, aktivite ve stress düşüren meditasyon gibi uğraşılar tavsiye ediyorum.
  • SiyamkedisiZorro  (10.04.19 10:38:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.