[]

sevgili yapmaya üşenmek/asosyallik/aseksüellik

erkek,30, düzenli spor, sağlıklı beslenme, fit vücut

son 1 sene ağırlıkta olmak üzere epey süredir kızlara karşı fevkalade isteksizlik var. sanal alemde olsun gerçek yaşamda olsun kimseye yürümüyorum etmiyorum. "amaaaan ne gerek var yaa" kafasındayım hep.

bıkkınlık var, tecrübeler var, biraz kızlara tepki biraz da tercih meselesi gibi ama tam olarak da öyle değil. şöyle açayım; dışarıda bana göre "seksi" bir kız gördüğümde cinsel istek uyanıyor ama hepsi bu ötesi yok. ötesine geçmeye çalıştığım an üşengeçlik başlıyor.

örneğin spor salonunudan bir kızla flörtleşiyorum şu aralar. kız ağzımın içine bakıyor buluşalım diye ama hiç içimden gelmiyor. cinsel çekim var ama üşeniyorum resmen buluşmaya bile. işin kötüsü kadınlara karşı bir nefrete dönüşmeye başladığını hissettim en çok da bundan korkuyorum.

son 2 sevişmemde boşalamadım mesela alkol, geciktirici olmamasına rağmen. keyif alamadığımı fark ettim çünkü ve odaklanamayıp ereksiyonumu kaybettim.

kılda tüyden sebeplerden bir şekilde soğuyacak bir şey buluyorum illa ki. belki de yalnızlığı seviyorum belki bu üşengeçliğime kılıf arıyorum bilemedim.

normal midir bu yaşlarda bu olaylar? sizlerde durumlar nasıl?

 
hormonlarda bozukluk yoksa 2-3 yıl sonra evlenmeye çalışırken normale dönersin


  • bir soru sorcam  (09.04.19 14:29:28) 
  • orpheus  (09.04.19 16:21:53) 
çoook normal, böyle devam.


  • xvyz  (09.04.19 16:28:27) 
Aseksuellik olabilir. Cok normal degil.


  • Deathrow  (09.04.19 17:09:33) 
Aseksüellik de diğer tüm yönelimler kadar normaldir. Herkes kendi normal algısını normal olarak tanımlar ama bu durumda ayrıştırma yapmak manasız.

Üşengeçlik bende de var. Geçmiş tecrübelerden dolayı artık psikolojim için daha sağlıklı şeyler yapmak istediğimi fark ettim. Bu bahane ile çok muhteşem bir ilişki olanağını belki geri tepiyorumdur bilemem fakat kendi içimde rahata kavuşmadan kimseyi kendi karmaşıklığımı çözmesi için hayatıma sokmak da istemiyorum.

Normal hocam. Her şey normal. Günün şartları neyi gerektiriyorsa o şekle bürünüyoruz.
  • desdenova34  (09.04.19 22:09:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.