[]

tek başına yaz tatili

hiç yaptınız mı? ben yapmadım. kişisel challenge'larımdan biri olarak görüyorum. en basitinden sırtıma kim yağ sürecek falan diye düşünüyorum ve bu kaygılarımdan en basit olanı :) sizin tek başına tatil deneyiminiz nedir? size göre artıları eksileri neler? teşekkürler.




 
bence güzel birşey. arkadaşlarla başka zevkli, tek başına tatil bambaşka zevkli. en başta kendini tanıyor insan. dışa açık mısın içe dönük müsün? bunu en iyi testi yalnız çıktığın tatilde anlarsın.


  • füt  (08.04.19 15:52:51 ~ 16:02:39) 
geçen yaz yaptım ama öyle denize girmeli, plajda yatmalı tatil değildi. bolca gezdim, dolaştım. tek başına olmayı problem etmeyen bir insan olduğum için gayet keyifli bir tatil oldu. tek eksisi akşam eğlenme kısmı. gidip hep barda oturup biraz bişeyler içip kalktım. arkadaşların olduğu zaman muhabbet falan derken gece akıp gidiyor. onun dışında her şey güzeldi. istediğim yerde istediğim kadar vakit geçirdim. her şey sen nasıl, ne zaman istersen o şekilde oluyor. her karar için bir uzlaşma gerekmiyor. güzel kısmı o

bu yaz tekrar gidicem sanırım, hadi bakalım.
  • cay koy geliyorum  (08.04.19 16:01:43) 
6 günlüğüne gittim. gayet de iyi oluyor. bazen bir şeyler olduğunda biriyle paylaşmak istiyorsun ama. yeme içme oraya mı gitsek böyle mi yapsak sıkıntı yok. istediğin zaman otur yürü kalk yat vs.

hatta birileriyle tanışma ihtimalin daha da yüksek bence :)
  • euphrat  (08.04.19 16:03:37) 
bence denemelisin hatta yurtdışı planla
çok özgür çok rahat hissedeceksin . benim en çok sevdiğim tatil şekli . biriyle gittiğim zaman kendimi kısıtlı kalmış gibi hissediyorum .

  • devilone  (08.04.19 16:31:35) 
tek başına yemek yemek sıkıcı olur
yüksek yerlerden denize atlama bir de
sprey güne kremi kullanacaksın, ayrıca güneşlenmek tarihe karışmadı mı gölgede takılırsın
  • bir soru sorcam  (08.04.19 16:58:33) 
Benim gecmiste en cok zevk aldigim tatiller tek basima yaptigim kultur tatilleri. Genelde kendi zevklerime ve begenilerime uygun bir yol arkadasi bulamam kultur tatillerinde.Bazen bir muzeye girip 3-4 Saat gezmek rahatsiz edilmemek isterim.Bu tek basina mumkun degil.


  • turkuaz  (08.04.19 17:07:50) 
en huzurlu ve keyifli tatilimi tek başımayken yaptım.
istediğim saatte uyandım, istediğim saatte hazırlandım, denize gittim, istediğim kadar yüzdüm, gezilecek görülecek yerleri kendime göre ayarladım, o bir başına olma hali ve özgürlük hissi bana çok iyi geldi, en unutamadığım tatillerimden biridir, çok huzurluydu..
ilk fırsatta yine böyle kaçmayı planlıyorum bir yerlere :)
  • elma  (08.04.19 18:37:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.