[]

İsviçre'de Nakit Para Çekme

Merhaba,

Türkiye'deki banka kartından para çekerken TRY/CHF çevirisi nasıl yapılıyor? Yüksek kurdan mı satılır? Alışveriş için de aynısı mı geçerlidir? Hangi banka avantajlı?

Bir de Türkiye'deki bir bankadan CHF hesabı açıp, CHF satın alıp karta bağlasam ordan para çekebilir miyim? Yoksa TRY hesabından mı işlem yapılır?

Son sorum da İsviçre'de sanırım Türkiye'deki bir bankanın ücretsiz ATM anlaşması yok değil mi? (Yapı Kredi'nin ve TEB'in Avrupa'da bir kaç yerde anlaşması var ama İsviçre yok onların içinde)

 
bankaların kendi kurları oluyor. bu kurda bahsettiğin gibi yüksek kurdan alışveriş yapılır.

CHF hesabı açabileceğin bir banka var mı türkiyede emin değilim. Olsaydı bahsettiğin gibi bu hesabı kartına bağlar ve ana hesap olarak belirlersen CHF hesabından çekim yapar.
  • ayin yazari  (08.04.19 13:30:58) 
teşekkürler. nerdeyse tüm bankalar açıyor CHF hesap.


  • patates  (08.04.19 13:33:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.