[]

Ankara- Wine House'a toplu taşıma aracıyla nasıl gidilir?

100. yıl taraflarından gideceğiz. Tabii kızılay'dan falan bir tarif bekliyorum.
Bilemedin makul yaklaşık bir yerden taksiyle nasıl gidilir?

Teşekkürler

 
güvenpark'tan atatürk sitesi dolmuşları çok yakınından geçiyor zannedersem. oran dolmuşu da olabilir. en kötü ihtimalle dediğiniz gibi taksiyle çok makul olabilecek hatta yürünebilecek yerlerde inersiniz.


  • kibritsuyu  (30.03.10 13:03:20) 
Çok geç gitmeyecekseniz Panora servislerini de kullanabilirsiniz. www.panora.com.tr girip "bize ulaşın" kısmına tıklayınca serviş kalkış ve varış saateleri yazıyor.


  • endless dream  (30.03.10 14:19:55) 
teşekkür ederim lakin az daha bilgi almak istedim kibritsuyu. ben pek bilmiyor ankara'yı. buraya da gitmedim daha önce.
dolmuşçulara wine house desem dayak yiyebilirim mesela. onlara beni nereden geçer misiniz diye sorabilirim misal?

@endless: akşam yemeğine gideceğiz, o sebeple biraz geç kalabiliriz. bir de o servisin geçtiği yerler de pek yaramadı gibi.
  • harmonikhakaret  (30.03.10 14:56:19) 
Oran Park Orman Konutları veya Panora'da ineceğinizi söyleyin. Hatta en süperi Tansaş'ın orada inmek. Çünkü Tansaş bir köşede olacak, onun köşesinde olduğu sokaktan gireceksiniz ve yürüyeceksiniz. 2. sağa dönünce karşınıza çıkacak.


  • endless dream  (30.03.10 15:54:43) 
arkadaşlar oran tarafından gidip yukarıdan inmeyi tarif ediyor. ben dikmen tarafından gidip aşağıdan çıkmayı tarif ediyorum. ondan endless dream ile farklı yerler tarif ediyormuşuz gibi oldu.

bence en yakını güvenpark'tan atatürk sitesi dolmuşuna binmek ve atatürk sitesi'nde inmek.

maps.google.com

A: atatürk sitesi
B: wine house.

not: mesafe kısa ama biraz yokuş yukarı.
  • kibritsuyu  (30.03.10 17:07:51 ~ 17:09:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.