[]

Mazbatayı vermeme olayı ne kadar daha sürecek?

adamlar süreyi geciktirerek yolsuzlukları örtbas ediyor deniyor. bununla ilgili bir yasa yok mu yahu? o zaman her başa geçen her türlü pisliği yapıp aynı yöntemle aklar kendini.

bu süreç ne kadar daha sürecek? tek çözüm yolu mazbatayı lütfetmelerini beklemek midir?


 
ankarada veriyorlar yarin mazbatayi, istanbul problem.


  • müptezel dostoyevski  (07.04.19 23:38:39) 
salıya mesai bitimine 17:00'ye kadar karar verecekler, erkende verebilirler. açıklamadan sonra mazbata alınır. daha sonraki itirazlar anayasa mahkemesine yapılır. yani mazbata aldıktan sonra itiraz edebilirler.

her şey olabilir o kadar değişken bir durum ki. bahçeli 1 oyla da alsan bu iş bitmiştir diyor. reis az önce çok az farkla kazanmak demokratik değil dedi. itiraz edicez seçim bitti dedi ancak ruh hallerine bağlı.

binalı bu durumun uzamasından rahatsızmış, keza reiste. istanbul örgütünün işgüzarlığı.
  • mikahakkinen  (08.04.19 10:30:41) 
Her sey birebir simule edilerek net sekilde kanun metnine dokulemez. Bilhassa devlet yönetimde, politikada. Gelismis ve politik düzeni oturmus ulkelerde anahatlari belirleyen bir takim kanunlarla birlikte yazisiz kurallar ve devlet gelenego vardır, bu duzel bozulmaz.
Turkiyede bu politik duzen özellikle son 3-4 yilda hosaf olmus durumda. Yazili kanunlar ve yetki dagilimi da bambaşka bir hal almis durumda.
Dolayisiyla bunun kanunu neyi yok mu sorusu çok anlamlo kalmıyor.
Genel konusuyorum.
  • stavro  (08.04.19 11:35:38 ~ 11:36:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.