[]

şimdi napıyoruz?

5 senelik ilişkim az önce bitti. kavga ya da hakaret olmadan. 5 senedir biriyle olunca hayatınız artık o olmuş oluyor. şimdi napıcam? nasıl başlıyoruz tekrar hayata.

Şimdilik moralim iyi. kafamda kötü düşüncelerde yok. hatta sanki biraz için ferahladı.


 
5 sene sonra insan kişisel alanına dönünce çok rahatlıyor ama çabuk sıkılıyor. sonra zaman bi şekilde geçiyor, yenileri geliyor gidiyor vs.


  • datnet  (07.04.19 22:54:12) 
Onunla yaşamayı nasıl öğrendiyseniz yalnız yaşamayı da öğrenirsiniz. Ki çok daha basit ve rahattır. Kendinizi keşif imkanı sunar sabrederseniz. Hayat ekseriyetle bir insana odaklanacak denli sıkıcı değil gençlikte.


  • karacigerim vur kadehlere  (07.04.19 23:32:04) 
Oncelikle iyi halt yedigini kabul etmek lazim. Cidden ilk process bu. 2.yi bende bilmiyorum on my way.


  • baldan kaymak  (08.04.19 00:17:04) 
Bi süre iyi gelicek, o yüzden sal üzerine düşünme fazla, ne istiyorsan yap. Ama sonra paslandığını fark edeceksin, hele ki yaş ilerlediyse. Sonrası karışık işte, ben atamadım o pası hala, sen benden önce atarsan bana da haber ver.


  • Jux  (08.04.19 00:21:13) 
bayağı zorlanacaksin muhtemelen şu an soktasin zaten hiç bir şey hissetmiyorsun emin ol. 2 ay sonra acısı çıkar. Devam etmek istiyorsan geç kalma ama. Sonra arkasından bakıyorsun uzun uzun


  • westblack  (08.04.19 00:21:16) 
ilk 3 gün bende çok mutluydum sonra sıçış başlıyor


  • avatar is back  (08.04.19 00:27:43) 
zor iş


  • yuvarlanantencereninkapagi  (08.04.19 00:55:02) 
ben çok yanlız kalıp kendimi gündüz işe akşam alkole vermiştim, bütün arkadaşlarım onun arkadaşlarıymış meğer onu fark etmiştim. siz benim yaptığımı yapmayın. arkadaşlarınız varsa onlarla vakit geçirin, yoksa arkadaş edinin. işkolik olmak da kısa vadede oyalıyor ama uzun vadede çekilir çile değil.


  • taurina  (08.04.19 00:58:47) 
muhtemelen birkaç hafta sonra kötü hissetmeye başlayacaksın ama bir yerden sonra normale dönersin. Kendini meşgul tutacak şeyler yap ve bir daha yapmamak üzere gereken dersleri al.


  • aquarium  (08.04.19 01:05:01) 
En önemli kısmını yazmamissin: ayrılmayı istiyor muydun, ya da aksi yönde bir çabaya hevesli olmana rağmen karşılıksız olduğu için ayriliverdiniz şeklinde mi oldu?

Şöyle düşünmek işe yarar belki:
- o yokken sen vardın
  • dafaisss  (08.04.19 01:07:02) 
Başlarda zor gelecek ama sonra iyi ki diyeceksin.
Kendini eve kapatma, ailenle arkadaşlarınla daha çok vakit geçir, yurt dışı planı yap kafanı dağıt.
İlk 3 ay'ın rehavetine kapılıp geri dönme, arama, hatta heryerden sil , bir kere ayrılık olunca o ilişki düzelmiyor.
Yaşayacağın yeni ilişkilere ders olsun geçmişte yaşadıkların.
Her şey güzel olacak hacı.
  • ladybird  (09.04.19 11:44:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.