[]

Swiss made

Üzerinde swiss made yazan saatler isviçrede mi üretilmiştir? Saat&saat’in greenwich marka bi saati var yabancı kaynaklarda bulamıyorum. Birkaç kişiye sordum kendileri üretiyorlar 1000 liraya isviçre saati olmaz diyorlar. İsviçre üretimi değilse nasıl swiss made yazabiliyorlar?




 
Swiss made yazıyorsa isviçre'de üretilmiştir. 1000 liraya isviçre üretimi saat mümkün.


  • kanepeee  (07.04.19 18:39:00) 
Swatch da İsviçre yapımı, swiss made olması için belli şartlar var. Saat parçalarının %60'ı İsviçre'de üretilecek ve saatin son kontrolü orada yapılacak vb. gibi.


  • salihdt  (07.04.19 19:10:57) 
Geneli İsviçre'de üretiliyor ama Swiss Made kriteri taşıyan birkaç Alman markası saat de var. Misal Swiss Made kriterine uygun saat yapabilirsen Türk markası bir saate de Swiss Made ibaresi koymak için izin alabilirsin.

Onun dışında 1000 liraya Swiss Made saat olur ama quartz saat olur mekanik olmaz, değerli olanlar zaten mekanik olanlar oluyor.
  • angelus  (07.04.19 19:56:00) 
daha evvel linkteki gibi bi durum vardı bahsedilen markalar hakkında, bi göz atın isterseniz.

www.yenimeram.com.tr?
  • obaa  (07.04.19 20:13:09 ~ 21:00:42) 
Swiss made yazıyorsa sıkıntı yok.
Hanowa’nın 500-600’e swiss military saatleri var.

  • adwokat  (07.04.19 21:09:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.