[]

Ya Ekrem İmamoğlu AKP'ye geçerse?

daha önce akpye küfredip sonra en has adamı olanlar gibi... ya Eİ'ye reddedemeyeceği bir teklif yapılırsa?

şu hype zamanı herkes adama 13. cb diye bakıyor. kimse kendine potansiyel rakip istemez... ne diyorsunuz?


 
akp'ye küfür edip de sonradan akp'ye geçenlerin profilleri belli. ekrem imamoğlu öyle bi insan değil. adam cumhuriyetçi. olmaz o iş yani.


  • spirit crusher  (07.04.19 14:38:38) 
Hiçbir şey olmaz, hiç de şaşırmam. Bugün savunanlar da ana avrat küfür ederler. Politika dün ak dediğine bugün kara deme sanatı.


  • fakatmuzeyyenbuderinbirtutku  (07.04.19 14:48:29) 
mansır yavaşın geçmesi daha olası görünüyor.


  • aleyna tilki  (07.04.19 14:51:23) 
akp daha makul bir parti olsaydi olabilirdi ama su durumda pek sanmiyorum, reis chp genel baskan yardimcisi olsa kilisdarin yardimcisi bomba olma mi?


  • exlibris  (07.04.19 15:38:18) 
politikacilara erken kaftan bicmek dogru degil.

ekram, duzgun birine benzemekle beraber siyaset dunyasinda oldugu icin bence her an her sey olabilir. dedigin sey de dahil buna.
  • Leonardo~Da~Vinci  (07.04.19 16:08:22) 
@fakat
Politika, dün ak dediğine kara deme sanatı değil. Bunun adı ahlaksızlık , halk cahil ve tepkisiz olunca istediklerini yapıyorlar. Dünyada politikacılar (en azından açıktan) böyle davranmıyorlar.

  • prizmatik  (07.04.19 16:26:14) 
geçerse de geçmezse de istanbul onun kardeş.


  • mikahakkinen  (07.04.19 18:03:34) 
adam gençlik yıllarından beri chp'de siyaset yapmış. geçmek istese daha ilk yıllarında veya ilçe belediye başkanı iken yapardı. malum kel gibi siyaseten geçmişi ne olduğu belli olmayan insanlarla karıştırmayın derdim.


  • nuisance  (07.04.19 18:45:44) 
Ona buna yaranıcam diye bugün Türkeş’i anan yarın AKPye de geçer.


  • pilav  (07.04.19 22:33:45) 
Kendisiyle yıllar evvelinden tanışıklığımız var, mümkün değil yapmaz.


  • obaa  (07.04.19 22:37:52) 
imkansız diyorum. daha önce akpye küfredip sonra has adam olanlar bi baltaya sap olamayanlardı.


  • dafuq  (07.04.19 22:39:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.