[]

böyle bir şey garip değil mi? (iş görüşmesi)

bugün başvuru yaptığım bir yerden aradılar. o sırada dışardaydım ve gitmem gereken bir yer vardı, çok da paspaldım hal vaziyet olarak. 1 saat sonra görüşmeye gelebilir misiniz diye sordular ben de şaşırdım açıkcası. mümkün olmadığını söyledim. cumartesi günü bir de. çok da çalışmaya hevesli olduğum bir yerdi aslında. aceleleri varmış. yine de normal mi haftasonu arayıp 1 saat sonraya görüşmeye çağırmaları? böyle bir şey başına gelen var mı?




 
Bence de ilginç. Ancak kurumun sorunlu olduğunu gösterir


  • fake fakeoğlu  (07.04.19 01:11:11) 
aynı gün bile çok profesyonelce sayılmazken 1 saat çok saçma, geleceğini düşünerek mi aradılar çok merak ettim. daha doğrusu 1 saate çağırdıklarının yüzde kaçı gidiyor ki böyle yapıyorlar, onu merak ediyorum.

genelde basit ya da personel bulması kolay pozisyonlar için aynı gün mülakata çağrılır. onun dışında ben ciddiye almazdım sanırım.
  • Jux  (07.04.19 01:13:30 ~ 01:13:48) 
Pazartesiye alabildin mi bari


  • müptezel dostoyevski  (07.04.19 01:21:04) 
aceleye getirilmeye çalışılan her duruma şüpheyle yaklaşmak lâzım. %100 olmasa da büyük oranda bi'problem çıkıyor. ama aklında kalmaması açısından; görüşme teklifleri hâlâ geçerliyse git bence. en azından ortam hakkında fikir edinmiş olursun.


  • madrugada  (07.04.19 01:21:49) 
pazartesi için randevu istedim, not ettiler duruma göre ararız dediler :D o kadar. hayvan hastanesinde asistanlık işiydi.


  • theseachange  (07.04.19 01:34:58 ~ 01:35:37) 
herhalde acil elemana ihtiyaçları var. bana aynısı bu hafta oldu. saat öğleden sonra 3 gibi aradılar, seni görüşmeye çağırmak istiyoruz, müsaitsen hemen bugün bir öngörüşme yapalım dediler. tam dışarı çıkıyordum, yarına ayarladım görüşmeyi. bu sefer görüşme oldu, müsaitsen ve araban varsa teknik görüşmeyi asıl firmayla hemen yapmak ister misin diye 40 dk sonra başka bir lokasyonda görüşme ayarladılar. mülakattan çıkıp teknik görüşmeye koşa koşa gittim, daha mülakat bitmeden istersen süreci başlatalım biz seni beğendik dediler. eve geldim, ertesi gün firma iş teklifini mail olarak attı. düşün bunlar 3 gün içerisinde oldu. yarına kadar cevap vermeni bekliyoruz, kabul ettiğin takdirde pazartesi işe başlayacaksın yazıyordu.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (07.04.19 06:03:24 ~ 06:04:50) 
beni 16 yıl önce pazar günü aradılar.evden 250 km uzakta didim akbükte balık tutuyordum.arayan bir belediye idi.hem de hiç başvurmamıştım.benim mezuniyetimde insan lazım olmuş bizim odayı arayıp var mı işsiz olan diye sorup numara almışlar. pazartesi sabah 9 da buradasınız bitti diye telefonu kapadı. gittim 16 yıldır çalışıyorum.sözleşmeli başladım.2013 te devlet kadro da verdi


  • orgyadakull  (07.04.19 09:04:35) 
Evet başıma geldi hevesini kırmak istemem ama böyle zamansız iş görüşmesi yapmak isteyen bir yerin işinden hayır bekleme. İstediği zaman kullanacakları adam arıyorlar.. kullandırtma


  • jetfadılınannesi  (07.04.19 10:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.