[]

Cüzdan Şişiyor

Bu kadar kart ile illaki şişiyor. On pantol cebine koyunca kotu duruyor, ceket iç cebine koyunca ceketin bir yanının şaftı kayıyor.

Nssıl yapmalı? 2 cüzdan mı taşımalı acaba?


 
kullanmadığın kartları bi kartlık al ona koy evde bırak.


  • nahtoderfahrung  (06.04.19 17:13:37) 
2 Cüzdan taşımaktan iyisi, bir cüzdan bir de kartlık taşımak olabilir.
Cüzdan değiştirmek seçenek olabilir.

Dışarı çıkarken cüzdanını bir çanta gibi, ihtiyacına göre düzenleyip bazı kartları evde bırakabilirsin.

Mesela lüzumsuz yüksek limitli kartımı evde bırakırım. Kütüphanenin maaş kartını ayda bir defa yanıma alırım. Otobüs ve okul kartım daima sol cebimdedir. 20 lira ve altındaki banknotları da cepte taşırım. Kimliğim ve temassız kartım daima cüzdandadır.
  • Etanglement  (06.04.19 17:14:22 ~ 17:15:17) 
şu anda kimlik, kredi karti, öğrenci kartı ve akbil her zaman yanımda olanlar. cüzdan kullanmıyourm, kartlık kullanıyorum onun yerine.

çalışırken şirket kimliği, ticket ve akbili şirket kimliğini taktığım şeyin içinde taşırdım, ek olarak akşam dışarı çıkacağım zamanlar için kartlığı da yanıma alırdım kredi kartı lazım olur diye.

bunların dışındaki kartlara gerçekten hiç ama hiç ihtiyacım olmuyor, aa keşke şu kartı da alsaymışım dediğim 1 gün olmadı daha.

yanınızda taşıdığınız kartları gözden geçirin.
- market/mağaza kartları için telefon numarası da aynı işlevi görüyor.
- atm'den para çekmeniz gerekirse QR kod ile çekin, hem daha güvenli hem banka kartı taşımanıza gerek yok.
- sağlık sigortası gibi şeyleri tc kimlik no'dan buluyorlar.
- hem kimlik hem ehliyet yerine sadece ehliyet taşıyabilirsiniz.
- aynı anda 4 kredi kartına ihiyacınız yok, 1 hadi bilemedin 2 tane yeter.
  • taurina  (06.04.19 17:38:32 ~ 17:39:15) 
kartlarini ele,

en sik kullandigin kartlarin kalsin
ehliyet
kimlik
1 kredi krti
1 maas karti
loyalty kartlari ele
  • exlibris  (06.04.19 22:22:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.