[]

Acıbadem Hastanesi tomografi, ekg ve röntgen ücreti nedir?

özel sağlık sigortam özel hastanede olacağım ameliyatı kapsıyor ama filmleri kapsamıyor galiba. eğer kapsamıyorsa burun tomografisi, akciğer röntgeni, ekg gibi işlemler acıbadem hastanesinde ne kadara mal olur?

ya da ameliyat öncesinde bu işlemlerin ücreti ne kadar olur diye sormak için gidebilir miyim hastaneye? sürpriz bir rakamla karşılaşmak istemiyorum da.

teşekkürler

 
Gidip sorabilirsiniz. Özel sigirtanizi da söylerseniz fiyatı ona göre verirler. Bunlari doktorun isteği ile başka yerde de yaptırabilirsiniz


  • kisa  (06.04.19 13:41:53) 
Bem acıbadem sigortalı olmama ragmen tomografiye 400 küsür tl verdim geçen ay. Tam emçn olmamakla birlikte poliçem %70 karşılıyordu.


  • mahone  (06.04.19 15:14:58) 
Mutlaka pazarlik yapin.


  • brkylmz  (06.04.19 15:44:06) 
istanbul'daysanız işiniz zor ancak başka bir şehirdeyseniz istenilen tetkikler yatarak tedavi olarak gösterilebilir ameliyat ile birlikte, böylece hepsi karşılanmış olur (yatarak tedaviyi %100 karşılayan bir sigortanız olduğunu varsaydım)

istanbul'dakiler sizden para koparabilmek için kattiyen böyle bir şey yapmıyor.
  • taurina  (06.04.19 16:38:13) 
Bildiğim iki çeşit fiyatları var.
Özel Sigorta vasıtasıyla gelenlere, ve sigortasız gelenlere ayrı fiyat oluyor. Yani sormanız lazım, telefonla bilgi verirler. Yalnız fiyatlar astronomik uyarayım.

  • prizmatik  (06.04.19 17:46:19) 
Telefon ile bilgi +1
Geçtiğimiz sene emekli babam için tomografi için 400tl muayene için (prof.)240tl ödedim.
Bizden sonraki yabancı(arap) hastadan tomografi için 600€ civarı para talep ettiler.
  • lemon cake  (07.04.19 05:40:33) 
Ayrıca ameliyat gerektiren bir durum söz konusu ise,
emin olmamakla birlikte, bir gün bile yatış yapılırsa fark talep edilmez, diye düşünüyorum.

  • lemon cake  (07.04.19 05:46:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.