[]

Kumarbaz biri nasıl durdurulur ???

evde bir adet kumarbazımız var,internetten slot makinalarına giriyor oynuyor genelde kazanıyor tamam ama kazandığını kaybediyor durmasını bilmiyor. Kaybedince de sinirli oluyor tabi.

Teknolojiden pek anlamıyor, bir ara ücretsiz oynatan sitelerde oyun açıyordum (yoksa başımın etini yiyordu) oraları çözdü hemen. Gerçek sitelerde oynuyor artık ben de yanında durup biraz kazanınca kesiyordum modemin WİFİ bağlantısını.

örneğin: 250 tl varken 1000 yapayım kaçıcam diyor, 1400 oluyor 2500 yapayım dur diyor! yapma etme diyince de kalayı basıyor. Ondan böyle bir çözüm bulmuştum. geçen 1500 varken kestim interneti,bu ara çok oluyor ben de bağlanamıyorum dedim.

Artık ya hotspot yapmayı mı öğrendi diğer arkadaşlarından yoksa direk telefondan girip mi oynadı bilmiyorum sabaha kadar kaybetmiş yine...

eve jammer almak dışında aklınıza gelen bir yöntem var mı?

söz konusu kişi kadın,pek farkeder mi bilmiyorum ama süper bir teknoloji bilgisi yok. belki benim düşünemediğim bir şey kalmıştır diye soruyorum.

 
geçmiş olsun, mobilden giriyordur diye tahmin ediyorum.

maddi durumunuz el veriyorsa psikoterapi yardımcı olabilir belki.

eğer uslanmazsa ve kendine bir sınır koymazsa ilişkiyi kesmekle vs tehdit edin. kumarbazlık çekilir dert değil.
  • s0phiesw0rld  (06.04.19 13:25:27) 
aileden biriyse hukukçu birinden yardım alın. kredi çekmesi, banka hesabı açması, menkul - gayrimenkul alım satımı yapması imkansız hale gelsin. psikoterapiye başlatın.

aileden değilse direkt hayatınızdan çıkarın.
  • zgrydn  (06.04.19 13:38:20) 
Siz bir şey yapamazsınız, belki bir psikolog, psikiyatrist veya AMaTEm. O durumda bilr garanti olmayabilir. Maddesel desteği kesmek en önemli durum. Bir de dikakt edin kendi batağına sizi de çekmesin.


  • KaraSakall  (06.04.19 15:08:25) 
bunu kişiyi kandırmakla yapamazsınız, öncelikle karşınızdakinin bu hareketinin bir sorun olduğunun farkına varması ve kumar problemi olduğunu kabul etmesi gerekli ki bu durumu düzeltmek istesin. modemi kapatarak sorunu çözmez, ertelemiş olursunuz sadece. ayrıca bu durumu kendisi düzeltmek istemediği sürece siz bişey yapamazsınız.

sizin yapabileceğiniz şey bu işler için kendisine kattiyen maddi destek sağlamamak, sağlayan varsa engel olmak ve bundan rahatsız olduğunuzu kişiye açık açık belirtmek, gerekirse ilişkinizi kesmek. sizin kimliğinize telefonunuzla filan adınıza kredi çekemeyeceğinden emin olun, kendinizi güvenceye alın. gerisini bırakın kendi düşünsün, parasız kalınca aklı başına gelir. aile bile olsa her koyun kendi bacağından asılıyor.
  • taurina  (06.04.19 16:00:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.