[]

Bugun bir suru aksilik oldu moralim cok bozuk

Bilen bilir zaten maddi sıkıntı cekiyorum. Eski zamanlardan arabamdan kalma bir iki parca vardi. Onlari internetten sattim. Adam ucreti eft yapti 350. Ben de urunleri kargoya vermek icin arabaya yukledim (araban var maddi sikinti diyorsun diyecekler icin not: araba kayinpederin ama ben kullaniyotrum cocuktan dolayi). Kargo sirketinin karsi sokagina cektim arabayi.

Kargoyu verdim geldim, araba yok. Çekmişler. Park yasagi olacak bir yer degil. Tenha, ara sokak. Kapi isgali, kaldirim isgali vs de yok. 350 tl - 100 tl etti mi? Kaldı 250.

Neyse gittik iste cekici ucreti 100 kusuru odedim aldim ya arabayi. Sonra ise gececegim. Arabayi eve biraktim. Metrobuse bindim. Inince cebime baktim. Surpriiiz. 30 yaşındayım. Hayatimda bir tl bile kaybetmemis ben, 200 tl para cebimde yok. Dedim acaba arabada mi kaldi. Dondum baktim arabada da yok. Calindi demek ki cebimden. 50 de kargoya vermiştim. Kaldi bana 0 tl.

Maasa kadar idare eder beni diye sevinmisken iki saat icinde geldi gitti para. Bir lirasini bile harcayamadim. Hatta kargo ucretini bile ben odemis oldum bir noktada. Ustune trafik cezasi da gelecek daha. Yani 350 tl kazanayim derken aslinda 150-200 civarı eksiye dustum. Sansima tukureyim. Kafam allak bullak su an belki yanlis hesapliyorum.

Bugun bu yasadiklarim benim hayatimin ufacik bir ozeti. Bunu daha büyük olaylarla kurguladiginizda ortaya buyuk bir sanssizlik, kismetsizlik, aptallık cikiyor.

O parayla bir suru sey yapabilirdim mesela. Boyle gidecegine Faturalarimi yatirabilir, kizima. Ve esime hediye alabilir, sokak hayvanlarina mama alabilir, bir çocuğu sevindirebilir, guzel bir yemek yiyebilir baska baska bircok sey yapabilirdim. Hic oldu gitti iste. Normalde maddiyata önem vermem ama yokluk zamanlarda insan kiymet veriyor iste ister istemez.

Siz kendinizi nasil avuturdunuz boyle durumda? Bir diger sorum da boyle kucuk capli, olay vb seylerden hayatinin butununu tanimlamak sagliksiz bir dusunce mi? Depresyonda olabilecegimi düşünüyorum. Bu bir belirti sayilir mi?

 
“Hayırlısı böyleymiş, bu para bize iyi şeyler getirmeyecekmiş demek ki” diye düşünmek lazım bu tip durumlarda. Geçmiş olsun. Sokak hayvanlarına mama veririm sizin yerinize.


  • sekerse tehlike  (06.04.19 00:35:51) 
bu şanssızlıkla kaza yapıp ömür boyu sakat kalabilirdin. şükretmelisin.


  • diffarentiationation  (06.04.19 00:36:52) 
Araci almak icin yediemine gitmen, para dustu mu diye arabaya tekrar donmen... belki de cok daha kotu seyler olacakti da olmadi. Giden 200 liran olsun sikma canini. Herkesin basina geliyor sirali aksakliklar.

Yakinda duze cikarsin merak etme. Sasmaz.
  • brkylmz  (06.04.19 00:59:32) 
yasaya gore hem ceza hem araba cekmek yasak. ha gelebilir mi gelebilir, haksiz olarak. ama genelde gelmiyor.


  • müptezel dostoyevski  (06.04.19 01:00:56 ~ 01:01:26) 
Oluyor öyle arada, yalnızlıktan cok sıkıldığımdan biri olsun diye ayip olmasın ama standardimin cok altında bir kadınla buluştum internetten. Kadın beni begenmeyip kıvırdı. Sen kimsin de beni beğenmiyorsun, dön de aynaya bak diyemedim tabi. Moraller sıfır.


  • prizmatik  (06.04.19 01:01:18) 
@prizmatik :)) eski ben olsa o kadini senin icin tavlar, arabaya alir, yol ortasinda arabadan atardim videoya alirdim senin icin. takma, ozguven 100 olarak depola kendini


  • müptezel dostoyevski  (06.04.19 01:03:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.