[]

Odayı nasıl dizayn edeyim?

Arkadaşlar odada iki tane tek kişilik yatak var. Bana kalsa bir yatağı atarım da maalesef kalacak o yatak. Kaldıramam. Odada yalnız ben kalıyorum.

-Odada iki yatak olacak.
-Dua bölümü yapacağım odanın bir yerine.

Dua bölümü dediğim de mum, tütsü, ikona vs. koyacağım bir bölüm olacak. Hantal mobilya olmayacak, ya bir tane sehpa ya da duvara küçük raf koyacağım.

Daha önce başucu pencereye gelecek şekilde yan yana duruyordu yataklar.
Yan yana durmaları zorunlu değil.

Resme çizmeyi çalıştım odayı. Anlamadığınız bir şey varsa sorabilirsiniz.

Neyi nereye koyayım ben şimdi?

eksiup.com

 
Girinti ya da çıkıntı kısımlarından birini bir paravanla ayırıp dua bölümü ya da giyinme bölümü yapabilirsin belki. Sadece paravan ile bölme. İşi de aklında olsun dedim.


  • kisa  (05.04.19 18:16:27) 
iki yatağı birleştirip yer tasarrufu sağlanamz mı


  • elma  (05.04.19 18:56:04) 
@elma

ikisi bitişik konulsun diyorsan pek bir şey fark etmez sanki.
  • dont eat me  (05.04.19 19:08:51) 
iki yatağın baş kısımları yan yana girintiye sığar mı? çift kişilik yatak gibi.

böyle girintili odalarda o kısımlar boş kalırsa çok atıl oluyor.

pencere-çıkıntı arasına da dua bölümü bence.
  • asisamus  (05.04.19 20:06:38) 
yataklari yan yana girinti kismina sok, cift kisilik yatak gibi olsun. cikintinin onune bir tane dolap koyarsan oranin arkasina dua bolumu olmus olur. cikintinin diger tarafina da varsa calisma masasi vs koyarsin.

eksiup.com
  • crucio  (05.04.19 20:17:54) 
yataklar yan yana çift kişilik yatak gibi sığmıyor arkadaşlar. ölçtüm. :(


  • dont eat me  (05.04.19 21:23:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.