[]

Duvardaki pamukçuk içindeki kurtçuk

Tırnak büyüklüğünde gri/koyu gri pamukçuk içinde iplik gibi incecik kurtçuk var. Ne böceğidir bu? Nereden gelmiş? Nasıl yok edilir? :(




 
güve. açıkta kalmış yiyecekten gelir genelde.


  • diffarentiationation  (04.04.19 23:11:42) 
ilaç kullansak geçer mi tamamen? satın alınan ilaçlardan söz ediyorum.

illa şirketlere mi ilaçlatmak lazım? :((
  • dont eat me  (04.04.19 23:13:49) 
geçmez. kaynağını bulmanız lazım. açık ve kapalı tüm kuru yiyeceklere bakın. benim çekmecemde uzun süre kalmış çekirdek içine yuva yapmışlardı, onlarca birikmişti içine.


  • diffarentiationation  (04.04.19 23:15:32) 
naftalin derin dolaplarda veya sarılı halılarda filan güve oluşmasını önler, belki odaya bikaç gün naftalin koymayı deneyebilirsiniz. siz solumayın ama mümkünse


  • taurina  (04.04.19 23:15:48) 
offf tüylerim ürperdi. görmek istemiyorum hiç. yiyecek olduğunu sanmıyorum, ama bakmam lazım, belki de unutmuş olabilirim.

teşekkür ederim. :(
  • dont eat me  (04.04.19 23:20:38) 
mutfakta mi? tüm bakliyatlari kontrol edin, atabiliyorsaniz atın. mutfak dolaplarini silin.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (05.04.19 09:46:45) 
bundan sonra bakliyatlarınızın içine defne yaprağı koyun. hoş ben yine de buzdolabına koyuyorum. bıktım çünkü.


  • hushhush  (05.04.19 13:53:54) 
Mutfak degil.


  • dont eat me  (05.04.19 14:40:16) 
Naftalin falan kullanmayın. Korkunç zehirli bir şey naftalin. Bir böcekten kurtulacağım diye kendinizi, çevrenizdekileri zehirlemeyin.

Pestisitlerden de uzak durun.

Önce kaynağı bulun. Ne sebep oluyor onu öğrenin. Kaynağı atın. Sık sık temizlik yapın. Ayrıca defne yaprağı +1.
  • windowsguvenlikduvari  (05.04.19 14:49:44) 
bunlar benim evde de var bir odada. yiyecekle alakalı değil ama benimki, yani öyle bi yiyecek birikmesi gibi bi durumum yok zaten. kıyafetlerin olduğu odada var, onlarla alakalı olabilir ama bilemiyorum ben de. bi de eski kitaplar filan da var onunla da alakalı olabilir diye düşünüyorum.


  • tepedeki psychedelic adam  (05.04.19 14:51:52) 
uzun süre yıkanmamış kıyafetlerin üstüne de yuva yapıyorlar.


  • diffarentiationation  (05.04.19 15:51:29) 
odayı iyice sirkeyle temizledim. umarım bir daha çıkmaz. :(

teşekkürler herkese.
  • dont eat me  (05.04.19 18:15:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.