[]

Askerlik ve 29 yaş zımbırtısı...

Lisans devam etmesine karşı tutup kolumuzdan götürüyorlar mı yani bizi?bu konuda bilgisi olan var mıdır? ya da 30u geçmesine ragmen devam eden tanıdıklarınız falan?

benimkinin bitmesi 29u geçecek gibi görünüyo da... bayaa takıldı kafama...


 
yas dolunca gotururler. son degisiklik ile yasin kac oldugundan emin degilim. ama asal'in web sitesinde vardir yas durumu.


  • helenart  (30.03.10 00:59:58) 
tutup gözaltına alma vs olayı kalktı diye biliyorum... gitmeyip okulu bitirmeye çalışsam ve kaçak durumuna düşsem cok mu kötü olur?


  • maxpainn  (30.03.10 01:23:42) 
35 yaşına kadar ne alicengiz yapılabiliniyorsa yapılabilinir...


  • istanbul beyefendisi  (30.03.10 09:17:49) 
tutup götürmezler, gözaltına bile alınsan, gbt'ye dahi takılsan artık polisin öyle teslim ettiği falan yok. okuyorsan, kayıt yaptırmayacaksan devam edersin ama, misal bu dönem bitmeyecek ve bir dahaki dönemde de kayıt yaptırmak gibi bir durum varsa, askerliği yap gel, diyorlar. yani okulu bitiremiyorsun, kayıt yapamıyorsun çünkü.


  • themis  (30.03.10 13:09:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.